TOP 10 Android aplikácií týždňa | 3.týždeň 2014

12Hours

Ak je váš kalendár preplnený akciami a udalosťami, na ktorých sa plánujete dnes zúčastniť, tak si jednoznačne stiahnite widget hodín s názvom 12 Hours. Ten totižto zobrazuje, alebo lepšie povedané naznačuje, čas vašich stretnutí v práve prebiehajúcom dni.

Verzia: 2.5.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.5.2
Aktuálna cena: Zdarma

Sochi 2014 WOW

Prichystajte sa na zimné olympijské hry v Soči tak ako sa patrí a majte všetky informácie vždy po ruke. Titul s názvom Sochi 2014 WOW(Wireless Olympics Works) totižto prináša všetky potrebné informácie o zimnej olympiáde. Aplikácia funguje výborne ako na smartfónoch, tak aj na tabletoch.

Energy Bar

Enegry Bar je jednoduchý nástroj, ktorý nenápadným spôsobom informuje o zostávajúcej kapacite batérie vo vašom zariadení. Robí tak prostredníctvom indikačného baru v úplne vrchnej časti obrazovky. Tento si samozrejme môžete prispôsobiť podlľa seba.

Verzia: EB_6.3.6_BETA
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: EB_6.3.6_BETA
Aktuálna cena: Zdarma

Equalizer + mp3 Player Booster

Ekvalizér už neoddeliteľne patrí k základným funkciám každého kvalitné audio prehrávača. Medzi tie lepšie nepochybne patrí aj aplikácia Equalizer + mp3 Player Booster, ktorá výborne poslúži ako na prehrávanie hudby tak aj jej úpravu pomocou nastavení v jednotlivých frekvenčných pásmach.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

uSound Ares (MP3 Music)

Počúvajte a sťahujte svoju obľúbenú hudbu pomocou aplikácie uSound Ares. Pomocou nej nájdete skladby, ktoré môžete následne stiahnuť do vnútorného úložiska zariadenia.

YouSnap

Nástroj, ktorý ocenia všetci používatelia, ktorí navštevujú prednášky alebo prezentácie. Pomocou smartfónu si ich teraz môžete odfotiť z rôznych uhlov a aplikáciou YouSnap ich upraviť tak, aby sa dali lepšie prečítať.

Verzia: 2.3.1
Aktuálna cena: Zdarma

Android Bass Volume Booster

Ak preferujete pri počúvaní hudby silné basy a nepáči sa vám, ako ich zahrajú vaše zariadenia s Androidom, tak môžete vyskúšať aplikáciu Android Bass Volume Booster. Táto dokáže zvýšiť ich hlasitosť až o 35-40%.

PC Monitor

PC Monitor je vynikajúci nástroj pre správcov alebo technikov, ktorí potrebujú mať prehľad o dianí na svojich systémoch a v prípade potreby zasiahnuť kdekoľvek. Pre používanie služby je nutné vytvoriť používateľský účet, ktorý je pre nekomerčné účely dostupný zadarmo pre 5 systémov.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Recollect

Aplikácia pre všetkých zábudlivcov, ktorí by si svoje povinnosti radi zapamätali. Pomocou Recollect nemusíte nechať pripomienku ku vykonaniu nejakej úlohy zaznieť len v určitom čase, ale napríklad aj na konkrétnom mieste. Ak budete napríklad v obchode, budete hneď vedieť, čo máte kúpiť.

Verzia: 0.1.9
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 0.1.9
Aktuálna cena: Zdarma

trakAx MovieExpress

Aplikácia trakAx MovieExpress na mobilné pomery poskytuje používateľovi široké možnosti na manuálne vytvorenie mixu videí a fotiek. Výtvor si môžete v aplikácii pozrieť a dať ho renderovať v niekoľkých možných rozlíšeniach, alebo ho uložiť ako rozrobený projekt, ku ktorému sa dá neskôr vrátiť. Postup pri mixovaní pekne ukazuje aj video:

Disqus Comments Loading...