TOP 10 Android aplikácií týždňa [24.týždeň 2013]

Cloud Print

Google rozšíril portfólio svojich aplikácií o jednu novinku. Na Google Play si teraz môžete stiahnuť aplikáciu Cloud Print, vďaka ktorej je možné tlačiť dokumenty zo smartfónu či tabletu cez internet, na ktorejkoľvek kompatibilnej tlačiarni.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Movie Tube Free Movies Online

Aplikácia, pomocou ktorej si môžete pozrieť filmy na populárnom video portáli Youtube. Roztriedené sú do niekoľkých kategórií podľa jazyka.

Floating Notifications (Trial)

Aplikácia Floating Notifications pridáva podobnú funkcionalitu, ako Chat Heads vo Facebook Home. Kdekoľvek sa v systéme nachádzate, príchod notifikácie sa zobrazí ako malý kruh na ľavej strane obrazovky. Tento je navyše možné ľubovoľne premiestniť. (Floating Notifications: Notifikácie v štýle Facebook Chat Heads)

Next Contact Widget

Ak používate funkciami nabitý launcher Next, tak si ho môžete vylepšiť o nový widget pre kontaky. Vaše obľúbené kontakty tak môžu byť dostupné vždy na dosah jedného kliknutia. Kontaktom môžete zavolať, posielať SMS alebo si pozrieť všetky dostupné informácie.

Verzia: 1.13
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.13
Aktuálna cena: Zdarma

Noom Walk Pedometer

Aplikácia pre sledovanie počtu prejdených krokov. Noom Walk Pedometer automaticky zaznamená počet krokov, ktoré prejdete počas dňa a v prípade rekordu vás na to aj upozorní. V aplikácii sa môžu zobrazovať vaši priatelia, ktorých môžete povzbudiť pri dosahovaní lepších výsledkov a sledovať ich počty prejdených krokov.

Verzia: 1.4.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.0
Aktuálna cena: Zdarma

Split Pic 2.0 – Clone Yourself

Aplikácia pre všetkých tvorivých nadšencov fotografie. Split Pic 2.0 je schopný rozdeliť snímanú plochu na niekoľko častí, vďaka čomu vám umožní vytvárať skutočne extravagantné snímky.

Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma

iFunFace – Create Funny Videos

Vytvorte vtipné videá z vašich fotografií. Pridajte rôzne efekty, doplnky ako klobúky, fúzy alebo vlasy. Vďaka rozpoznávaniu hlasu sa postára aplikácia o vytvorenie animácií, ktoré imitujú otváranie úst. S iFunFace zažijete určite veľa zábavy.

Verzia: 2.911
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.911
Aktuálna cena: Zdarma

Mobispy – Cell Phone Spyware

Mobispy je jednoduchý nástroj pre sledovanie mobilnej komunikácie v smartfóne. Vďaka nemu je možné kontrolovať využívanie smartfónu zamestnancami alebo deťmi. Aplikácia dokáže zaznamenať a sledovať udalosti, ako prichádzajúce a odchádzajúce hovory, SMS správy, polohu, prehliadané webové stránky, kontakty uložené v zariadení, udalosti v kalendári alebo dokonca aj okolité zvuky a to v reálnom čase. Nevýhodou je, že služba je spoplatnená pomerne vysokým mesačným poplatkom.

Vodio

Vodio je aplikácia a služba sledujúca zdieľané videá ľudí a webových stránok po celom svete, ktoré organizuje do niekoľkých kategórií. Na výber máte triedenie videí podľa toho, či sú zamerané na zábavu, hudbu, technológie, šport, vedu a iné.

HD Voice Recorder

Jeden z mnohých záznamníkov audio, ktorý ponúka možnosť záznamu s neobmedzenou dĺžkou a nastaviteľnou kvalitou. Formát záznamu AAC/MP4/M4A sa dá konvertovať do MP3 a zdieľať aj na sociálnych sieťach, či uložiť do cloudových úložísk.

Disqus Comments Loading...