Otestovali sme púzdro Roswheel určené pre cyklistov

Hoci leto sa už skončilo a začala jeseň, cyklistická sezóna ešte stále nekončí. Aj preto sme sa rozhodli pre test príslušenstva, ktoré ocenia najmä cyklisti, ktorí radi vybehnú na cesty aj v sychravom jesennom počasí. Púzdro na smartfón určený na bicykel pochádza od firmy Roswheel a je určený pre takmer všetky veľkosti mobilných telefónov a smartfónov. Rozmery obalu sú väčšie ako obvykle, výhodou však je, že sa doň zmestí viac. Okrem telefónu si do obalu môžete odložiť napríklad menšie náradie, náhradnú batériu, či malú svačinu.

Púzdro s rozmermi 19,5×9,5×10 cm sa na rám bicykla pripevňuje pomocou suchých zipsov, ktoré zabezpečujú pevné spojenie s kostrou, a to aj v prípade prechodu nerovnosťami. Zároveň sú univerzálne a vhodné na väčšinu typov konštrukcií. Vnútro obalu je polstrované, pričom obsahuje aj otvor pre vyvedenie slúchadiel. Priamo v balení nájdete redukciu, ktorá vám pripojenie alebo odpojenie výrazne uľahčí, keďže obal nebudete musieť pracne otvárať a znovu zatvárať.

Obal prichádza vo vodeodolnom prevedení a na jeho bokoch sa nachádzajú aj reflexné pruhy, ktoré pomôžu okoloidúcim vodičom, aby vás ľahšie videli aj v tme. Mobilný telefón sa vkladá to špeciálnej priehradky, ktorá je navrchu pokrytá priesvitným materiálom zachovávajúcim citlivosť dotykového displeja. Pri používaní nebudete mať žiaden problém s ovládaním a jediný pozor si musíte dať na veľkosť smartfónu. Výrobca v ideálnom prípade odporúča vkladať zariadenie s rozmermi 140×80 mm, pričom ja som v obale vyskúšal Sony Xperiu Z3, či LG G3. Tieto sa síce do obalu vošli, časť displeja s notifikačnou lištou však už bola mimo dotykovú plochu. Obal tak bude vhodný skôr pre menšie smartfóny, a nie pre tabletofóny s väčšími displejmi. Zapnutie alebo vypnutie môžete realizovať dvojitým ťuknutím na displej (ak ho smartfón podporuje) alebo stlačením bokov tam, kde sa nachádza tlačidlo.

Púzdro Roswheel je vhodná pre všetkých, čo radi jazdia na bicykli a používajú pri tom aj svoj smartfón. Vďaka tomuto obalu môžete bez problémov sledovať napríklad navigáciu, počúvať hudbu, či narýchlo prečítať príchodzie e-maily alebo SMS správy. Využití je samozrejme viacero a je už len na vás, na čo všetko tento šikovný obal použijete. Zakúpiť si ho môžete za 19 eur v rôznych farebných prevedeniach.

Za zapožičanie ďakujeme e-shopu sunnysoft.sk

Disqus Comments Loading...