Tesla aktualizuje Models S, mení exteriér a pridáva extrémnu vzduchovú filtráciu

Dlhšie avizovaná aktualizácia automobilu Tesla Model S je realitou. V tomto prípade už ale nejde iba o softvérovú aktualizáciu, ale o drobný facelift, ktorý okrem iného prináša aj trochu vynovený vzhľad a niekoľko nových funkcií a konfiguračných možností.

Náš tip
Má Tesla problém? Model 3 si predobjednalo už 325 000 záujemcov

Vpredu zaujme novou maskou a aj adaptívnymi LED svetlami, ktoré sme doteraz mali možnosť vidieť na Modeli X. Novinkou sú aj ďalšie voľby pri výbere spracovania interiéru a aj extrémne výkonný filtračný systém, vďaka ktorému je zabezpečená účinná filtrácia takmer všetkých nežiadúcich čiastočiek ovzdušia.

Prihláste sa na odber nášho YouTube kanálu MojAndroid.sk

Novinkou je aj 48A štandard, vďaka ktorému bude možné rýchlejšie nabíjanie automobilu pri pripojení k elektrickej sieti s vyšším prúdom. Čo sa týka aktualizácie dizajnu automobilu, vpredu najviac zaujme maska s minimálnym otvorom pre nasávanie vzduchu. Podobným smerom sa spoločnosť vybrala aj so svojim najnovším automobilom Model 3 a účelom by mala byť minimalizácia odporu vzduchu. Špekulovalo sa aj o tom, že do rodiny automobilov pribudne Tesla Model S s veľkou 100kWh batériou. To sa zatiaľ nestalo a najväčšia batéria v automobile Model S má stále 90 kWh. Nie je ale vôbec vylúčené, že by sa to v budúcnosti nemohlo zmeniť. Čo hovoríte na mierne aktualizovaný Model S? Páči sa vám viac táto alebo predchádzajúca verzia? Dajte nám vedieť v diskusii pod článkom.

Zdroj: The Verge

MojAndroid.sk spustil nový portál o elektromobiloch a hybridoch – www.eAutoPortal.sk
Disqus Comments Loading...