Telekom a JOJ prinášajú nový detský kanál Ťuki TV

Na netradičnej tlačovej konferencii plnej detí nám dnes JOJ Group a spoločnosť Slovak Telekom predstavili spoločný projekt s názvom Ťuki TV, teda nový televízny kanál pre deti. Pri príležitosti Dňa detí sme tak spoznali najnovšiu prémiovú stanicu, ktorá je určená deťom od 3 do 10 rokov. Stanica bude vysielať 24 hodín denne (od 22:00 do 6:00 však bude postavička Ťuki spať) v slovenskom jazyku a jej program sa bude deliť do špecifických blokov vzhľadom na vek detí. Na svoje si teda prídu predškoláci, mladší školáci, ale tiež celá rodina.

Vysielať sa budú rozprávky preverené časom ako Bob a Bobek, Miazgovci, Lolek a Bolek, no uvidíte aj moderné tituly a pôvodnú  slovenskú produkciu. Pri rozprávkach sa však deti nie len zabavia, ale aj veľa dozvedia. S novou náučno-zábavnou reláciou (Ne)poslušník a jej moderátorom Mirom Jarošom si deti zaspievajú a tiež osvoja zásady slušného správania a hygienické návyky. Veľkým ťahačom je aj séria s názvom Z rozprávky do rozprávky, kde budú známi slovenskí herci a moderátori večer čítať deťom rozprávky na dobrú noc.

Ťuki TV bude dostupná exkluzívne v ponuke Slovak Telekomu. Uvidíte ju na Magio TV šírenej cez pevnú sieť operátora alebo v satelitnej televízii Magio Sat. V prípade TV L a XL na IPTV a satelite bude patriť k štandardnej súčasti programového rastra, no vo variante M budú mať klienti Ťuki TV v ponuke zdarma len do konca augusta. Pomocou služby Magio Go ju budú môcť diváci sledovať tiež na mobilných zariadeniach.

Zdroj: Tlačová správa

Disqus Comments Loading...