SwitchMe ponúka pre rootnuté zariadenia samostatné používateľské profily

Máte doma tablet, ktorý okrem vás využívajú aj ďalší členovia rodiny alebo iné osoby? Ak áno, určite ste sa už zamýšľali nad tým ako ochrániť svoje súkromie a zároveň neobmedzovať druhých používateľov. SwitchMe ponúka jednoduché riešenie v podobe prepínania používateľských profilov presne ako na počítači s Windowsom. Vďaka tejto aplikácii môžete pre všetkých používateľov jednoducho vytvoriť vlastné kontá, ktoré budú jeden od druhého nezávislé. To znamená, že každý bude pracovať na svojej ploche, so svojimi nainštalovanými aplikáciami a nastaveniami.

Aplikácia ponúka prehľadné prostredie pre vytváranie a modifikovanie používateľských profilov. Vo free verzii môžete vytvoriť maximálne dva účty a to bez možnosti ich zaheslovania. Ak sa rozhodnete zakúpiť plnú verziu SwitchMe za 1,5€, získate schopnosť vytvoriť neobmedzené množstvo profilov (samozrejme obmedzené dostupnou pamäťou zariadenia) vrátane ich zabezpečenie pomocou hesla. Aplikácia ponúka tiež funkcie ako rýchle prepnutie profilov (nie je nutné zadávať PIN), notifikáciu v paneli alebo vymazanie všetkých profilov okrem aktívneho. Nie, nemusíte sa báť, že by váš profil nedbalosťou niektorého z používateľov zmizol. Na vymazanie kont musíte mať totiž pridelené administrátorské práva.

Na záver ešte dodáme, že k funkčnosti musí byť váš Android smartfón alebo tablet rootnutý. Autor aplikácie tiež odporúča pred použitím aplikácie spraviť tzv. Nandroid zálohu. My sme počas nášho testovania nenarazili na žiadny problém a SwitchMe fungoval presne tak ako sme od neho očakávali.


SwitchMe for Root Users
Fahrbot Mobile
Verzia 1.0.10 (3. 2. 2012)
Veľkosť 396 kB
2.1+

Zadarmo

SwitchMe Key
Fahrbot Mobile
Verzia 1.1 (26. 1. 2012)
Veľkosť 103 kB
2.1+

1,51 €

Disqus Comments Loading...