SÚŤAŽ | Android Code 2014 – prehľad súťažných aplikácií (2. diel)

Spoločne s anketou Orange Android Roka 2014 sme od novembra spustili ďalšiu súťaž. Portál MojAndroid.sk vyhlásil ďalší ročník súťaže Android Code 2014 – celonárodnú súťaž o najlepšie Android aplikácie zo Slovenska. Do súťaže sa zapojilo celkom 24 aplikácií, ktoré môžete hodnotiť na stránke AndroidCode.sk/hlasovanie. Stačí vybrať 3 aplikácie, ktorým chcete dať svoj hlas, vyplniť meno a email, a potvrdiť kliknutím na link, ktorý vám príde emailom. Verejné hlasovanie končí 31. decembra 2014, pričom vyhodnotenie súťaže prebehne v priebehu januára, kedy aj porota určí výhercov v jednotlivých kategóriách. Samozrejme, pre hlasujúcich máme pripravené pekné ceny: smartfón Prestigio Grace a 10x navigácie Sygic.

Náš tip
Android Code 2014: Spúšťame verejné hlasovanie, vyberte najlepšie slovenské aplikácie

V sérii niekoľkých článkov vám predstavíme všetky aplikácie, ktoré boli do súťaže prihlásené. Dnes pokračujeme ďalším tuctom:

Nový Intervalový Časovač

Aplikácia je neodceniteľnou pomôckou pre všetkých, ktorých zaujíma tabata, tréning s vysoko intenzívnymi intervalmi (HIIT tréning), insanity tréning alebo kruhový tréning. Takisto je možné použiť ju pri tréningoch boxu, pri crossfit-e, behu, bicyklovaní, šprinte, v posilňovni a vlastne pri všetkom, čo vyžaduje odmerať čas cvičenia. Táto appka ti pomôže získať výsledky po ktorých túžiš!

Jednoduchým spôsobom si vytvor tréningový plán. Pridaj si doň jednotlivé intervaly jeden po druhom. U každého si zvoľ meno, trvanie a zvuky, ktoré sa majú prehrávať počas tréningu. Takisto je možné vytvoriť si v jednom kroku tzv. kruhový tréning, kde si zvolíš časy prípravy pred tréningom, čas cvičenia, čas oddychu a dĺžku trvania relaxačnej fázy po skončení tréningu. Vytvor si dynamický kruhový tréning, kde sa dĺžka cvičenia a oddychu mení v každom kole.

Vytvorené tréningy môžeš zdieľať s kámošmi, alebo ich uploadnúť na web, kde si ich môže hocikto stiahnúť. Rovnako si môžeš ty stiahnúť z webu tréningy, ktoré tam uploadli ostatní. Na vyfiltrovanie tréningov môžeš použiť meno tréningu a celkový čas.

Zľavy for Android

Jednoduchý prehľad aktuálnych zliav do vrecka. Hľadáte darček, výhodný pobyt, miesto kde sa najesť..? Android Zľavy agregujú ponuky z viac než 10 najaktívnejších slovenských zľavových portálov do jedinej aplikácie. Pomocou rubriky Trendy nájdete vždy najúspešejšie predávané ponuky, pomocou ďalších rubrík je možné listovať medzi najnovšími alebo najvýhodnejšími zľavami. Všetky zľavy je možné filtrovať na základe kategórií, vybranej lokality a cenového rozsahu. Aplikácia sa sústreďuje na minimalistické, prehľadné užívateľské rozhranie, ponúka Holo dizajn a rýchle prehliadanie zliav. Optimalizované aj pre tablety! Napíšte, čo by ste na aplikácii vylepšili.

Verzia: 1.0.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.2
Aktuálna cena: Zdarma

Skiorama

Skiorama je reálne spravodajstvo z lyžiarskych svahov od skutočných ľudí. Umožňuje vyrobiť efektné fotky obohatené o informácie o počasí, lyžiarskom stredisku a stave zjazdovky. Fotka je uverejnená do foto-streamu v aplikácií alebo je možné ju rôzne zdieľať (Facebook, Twitter, mail,…). Aplikácia je vhodná nie len pre lyžiarov na bežných zjazdovkách ale aj pre freeride či bežkárov.

Verzia: 1.1.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.2
Aktuálna cena: Zdarma

Semafory Bratislava

Automatické odpočítavanie času do zelenej na vybraných kompatibilných križovatkách v Bratislave. Aktuálna presnosť: 93% (+/- 2 sekundy), Aktuálne pokrytie: 49% svetelných križovatiek v Bratislave.

Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma

Lockscreen dialer

Aplikácia lockscreen dialer robí presne to čo by ste od nej čakali. Stačí zobudiť telefón jedným tlačidlom a vaše oblúbené čísla vytáčate potiahnutím prsta po obrazovke. Aplikácia má široké využitie. Je možné ju použiť pre ľudí, ktorý so smarfonom hlavne volajú a nebaví ich pre túto základnú funkciu prehladávať mobil. Ďalším možným využitím je vytáčanie čísel pri šoférovaní. Žiadne rozptylovanie od jazdy a nemusíte sa obávať že vytáčanie hlasom zavolá koho ste nechceli. Bojíte sa, že budete čísla vytáčať náhodov? Stačí v menu nastaviť potvrdenie vytáčania a nestane sa vám to.

Verzia: 2.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0.1
Aktuálna cena: Zdarma

Zvýšiť hlasitosť SMS

Aplikácia Zvýšiť hlasitosť SMS slúži na zvýšenie hlasitostí mobilu , ktoré sú vypnuté. Napríklad: Ak sa vám niekto zo známych nedokáže dovolať na mobil , pretože máte vypnuté zvuky.Ale ak váš známy alebo kamarát vie otom , že máte túto aplikáciu nainštalovanú na mobile a vy máte nastavené zvuky v aplikácii , jednoducho vám zašle SMSku s textom: Zvuk , a vám sa následne vaše hlasitosti nastavia na uložené hlasitosti v aplikácii. Čiže už sa vám váš známy alebo kamarát istotne dovolá.Aplikácia môže slúžiť aj na nájdenie strateného mobilu , samozrejme ak máte vypnuté zvuky.Jednoducho si zvýšite zvuky pomocou SMSky a mobil už nájdete podľa zvuku.

Verzia: 1.2.8
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.8
Aktuálna cena: Zdarma

Partneri Android Code 2014

Ďakujeme partnerom za podporu súťaže Android Code 2014:

Disqus Comments Loading...