Star Wars: Mandalorián už oddnes na Disney+

Zdroj: Disney+

Na streamovaciu službu Disney+ prichádza nová séria Star Wars: Mandalorián. Ide už o tretiu sériu seriálu, kde v hlavnej úlohe nie je nikto iný, ako známy Pedro Pascal. Na Slovensku bude mať seriál premiéru už 1. marca 2023. Preto odporúčame nastaviť si budíky, aby ste nezmeškali začiatok.

Kniha Bobba Fetta je napínavé dobrodružstvo zo sveta Star Wars, ktoré sa objavilo v prekvapivej záverečnej časti po finále 2. série Mandaloriána, nájde legendárného lovca odmien Boba Fetta a žoldniera Fennec Shand, ktorí prechádzajú podsvetím galaxie, keď sa vracajú na piesok Tatooine, aby si nárokovali územie, ktorému kedysi vládol Jabba Hutt a jeho zločinecký syndikát.
Cesty Mandaloriánov galaxiou Star Wars pokračujú. Din Djarin, kedysi osamelý lovec odmien, sa opäť spojil s Groguom. Medzitým sa Nová republika snaží vyviesť galaxiou z jej temnej histórie. Mandalorián si skríži cesty so starými spojencami a získa nových nepriateľov, počas pokračovania v spoločnej ceste s Groguom.
V seriáli účinkujú Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow a Giancarlo Esposito. Na réžii ôsmich epizód tretej série sa podieľali Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey a Bryce Dallas Howard.

Réžia: Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey a Bryce Dallas Howard.
Hrajú: Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow a Giancarlo Esposit
Star Wars Mandalorian | Zdroj: Disney+

Viac o Disney+

Obľúbená video streamovacia služba prišla oficiálne na Slovensko v júni minulého roka. Priniesla so sebou exkluzívny obsah, ktorý sledovatelia nenájdu na žiadnej inej streamovacej platforme. Ide o filmy a seriály z dielní Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a ďalších.

Aktuálna cena predplatného je 7,99 € mesačne, za čo dostanete streamovanie v 4K rozlíšení až na 4 zariadeniach súčasne. V prípade, že sa rozhodnete zaplatiť si službu na celý rok, budú vám odpustené dve mesačné splátky. Takže nezaplatíte 95,88 €, ale len 79,90 €.

Náš tip
Čierny panter: Navždy Wakanda prichádza už dnes na Disney+
Disqus Comments Loading...