Uniknuté obrázky od Sony zobrazujú detailne Xperiu Z4

Koncom minulého roka boli dátové úložiská spoločnosti Sony hacknuté, pričom uniklo množstvo citlivých údajov. Verejnosť sa v tej dobe zameriavala najmä na informácie o pripravovaných filmoch, no objavilo sa aj niekoľko uniknutých obrázkov pripravovaných smartfónov. Zväčša však šlo o rendery pripravovaných zariadení. O jednom z nich si užívatelia najskôr mysleli, že ide o Xperiu Z4, no neskôr sa ukázalo, že pravdepodobne tu bol zobrazený model Xperia Z3 Neo, ktorý by mohol byť predstavený už čoskoro. V poslednej dobe sme ale už počuli dosť aj o pripravovanej vlajkovej lodi Xperia Z4, ktorá by mala svetlo sveta uzrieť na jeseň. Po prvých únikoch tohto zariadenia sa verejnosť znova obrátila na server Wikileaks a preštudovala uniknuté informácie zo Sony, pričom boli nájdené zaujímavé rendery novej vlajkovej lode.

Hoci obrázky pochádzajú priamo z dielne Sony, zrejme nejde o oficiálne produktové snímky, ale iba o počítačové rendery. Zaujímavé je ale to, že tieto obrázky sa zhodujú s najnovšími informáciami o pripravovanej vlajkovej lodi. Iba včera sme vám priniesli informácie o tom, že Xperia Z4 by mala  ponúknuť celokovové telo a skener odtlačkov prstov. Ten by mal byť umiestnený netradične v tlačidle napájania, čo spôsobilo obavy o to, ako bude takýto skener umiestnený v tradične malom a okrúhlom napájacom tlačidle, ktorým je spoločnosť Sony špecifická. Ako môžete vidieť na obrázkoch, napájacie tlačidlo má v skutočnosti podlhovastý tvar a je oveľa väčšie, ako v prípade predchádzajúcich modelov.

Na takomto tlačidle si už vieme lepšie predstaviť plnohodnotný a funkčný skener odtlačkov prstov. V uniknutých dokumentoch sa objavili informácie aj o použití 2,5D skla a nájdeme tu aj obrázok menšieho zariadenia so zaoblenými rohmi. V súčasnosti je tak ťažké povedať, čo skutočne Sony plánuje a kedy budú jednotlivé zariadenia predstavené, no postupne máme stále lepšiu predstavu o tom, aké novinky si pre nás tento rok spoločnosť prichystala.

Zdroj: Phandroid

Disqus Comments Loading...