Samsung Galaxy Note 8 si chcú všetci chrániť krytmi. Záujem o ne je obrovský

Spoločnosť Samsung uviedla pred len pár dní dozadu svoj nový, špičkový smartfón Samsung Galaxy Note 8. Okrem zatiaľ najväčšieho Infinity displeja ponúka stylus S-Pen, prémiové špecifikácie či vysokú cenovku. Niet divu, že záujemcovia o tento smartfón zvažujú tiež kúpu ochranného príslušenstva.

MobileFun zverejnil štatistiky

Náš tip
Zvažujete kúpu Samsung Galaxy Note 8? | DISKUSIA

Podľa MobileFun, jedného z najväčších maloobchodných predajcov vo Veľkej Británii, stúpol počet záujemcov o príslušenstvo na smartfón Samsung Galaxy Note 8 až o 30 % oproti predajom príslušenstva na minuloročný model zo série Note. Predajca tvrdí, že záujem bol najmä o púzdra, obaly a rôzne ochrany obrazovky (fólie, tvrdené sklá a pod.). Veľké objemy predobjednávok mierne predajcu prekvapili, MobileFun totiž očakával trochu väčšie váhanie na trhu. Vernosť fanúšikov série Note však nesklamala ani tentokrát.

Kliknutím na obrázok môžete pridať novú používateľskú recenziu smartfónu Samsung Galaxy Note 8.

Chránili by ste si 1000 eurový smartfón?

Na druhej strane, toto konanie používateľov je pomerne logické. Štartovná cenovka na slovenskom trhu pre model Samsung Galaxy Note 8 činí 999 euro a predaj začne už 15. septembra 2017. V rámci aktuálnych predobjednávok u slovenských operátorov prebieha dokonca akcia, kde dokovaciu stanicu Samsung DeX so špeciálnym “desktop” prostredím získate v hodnote 149 eur priamo v cene smartfónu.

Náš tip
K predobjednávkam Galaxy Note 8 u slovenských operátorov dostanete stanicu DeX zadarmo
Kliknutím na obrázok môžete pridať novú používateľskú recenziu smartfónu Samsung Galaxy Note 8.

Ide tak o skutočne nákladnú položku, pokiaľ sa jedná o finančné hľadisko. Používatelia si nechcú poškodiť svoj nový a drahý smartfón a tak konanie zákazníkov a zvýšený predaj príslušenstva sú javy pomerne pochopiteľné. Samotný výrobca, spoločnosť Samsung, ponúka v rámci príslušenstva zopár zaujímavých kúskov. Lesklý kryt, ktorý zobrazí notifikácie, povrch Alcantara či hrubý gumený obal, ktorý pridá smartfónu odolnosť. Výber je už následne na subjektívnych požiadavkách každého používateľa.

Náš tip
Samsung Galaxy Note 8 oficiálne predstavený. Pozrite sa, čo ponúka! | VIDEO

Zakúpili by ste si k smartfónu Samsung Galaxy Note 8 priamo aj príslušenstvo? Používate ochranné kryty alebo preferujete čistý smartfón bez doplnkov? Vaše otázky a postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom :-)

Zdroj: gsmarena

Disqus Comments Loading...