Samsung Galaxy Folder: Nové “véčko” s Androidom

Spoločnosť Samsung predstavila nový model Android smartfónu Samsung Galaxy Folder s hardvérovou klávesnicou a konštrukciou, ktorú nazývame “véčko” alebo tiež “vyklápačka”. Tieto dnes už netradičné modely boli hitom pred niekoľkými rokmi a zdá sa, že dopyt po nich sa v Južnej Kórei nezastavil ani doteraz. Najnovší Galaxy Folder je nástupca rovnomenného zariadenia ešte z roku 2013.

Samsung Galaxy Folder je vybavený menším 3,8-palcovým displejom s neznámym rozlíšením a hardvérovou klávesnicou v druhej časti konštrukcie. Zariadenie poháňa taktiež neznáma verzia Androidu (zrejme pôjde o niektorú z verzii Lollipop) a je vybavený podporou pre rýchle siete LTE, bezdrôtovým Wi-Fi a GPS lokalizáciou. Špecifikáciu uzatvára 8 MPx hlavný a 2 MPx predný fotoaparát, 8 GB vnútornej pamäte a 1800 mAh batéria.

Samsung Galaxy Folder bude dostupný v auguste v Južnej Kórei za 250 dolárov (v prepočte 226 eur), v dvoch farebných variáciách – biela a tmavo modrá. Informácie o uvedení na európskom trhu zverejnené neboli.

 

Zdroj: phonearena, samsung

Disqus Comments Loading...