Samsung Galaxy Ace 3: Prvý benchmark a ďalšie parametre

O tretej generácií populárneho smartfónu Galaxy Ace od spoločnosti Samsung sme vás už v minulosti informovali. Dnes sa však na databáze aplikácie GLBenchmark objavili prvé výkonnostné testy nového zariadenia s modelovým označením GT-S7272 a GT-S7270, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou patria práve smartfónu Galaxy Ace 3. Po hardvérovej stránke sú oba modely takmer identické (rozdiel v podpore Dual SIM), no prvý menovaný ponúka po strane softvéru Android vo verzii 4.2.2, zatiaľ čo druhý má nižšiu verziu 4.1.2.

Hardvérová špecifikácia nového Galaxy Ace 3 zahŕňa dvojjadrový Cortex-A9 procesor s frekvenciou 1 GHz a grafický čip VideoCore IV. Čip pochádza z dielne spoločnosti Qualcomm podobne, ako to je napríklad v prípade smartfónov Galaxy S II Plus a Galaxy Grand. Benchmark nepopisuje veľkosť displeja, no podľa nedávnych špekulácií bude mať uhlopriečku 4 palce. Potvrdil však rozlíšenie 800 x 480 pixelov, ktorým disponovala aj predchádzajúca generácia modelu. Mierne zväčšenie fyzických rozmerov však pri rovnakom rozlíšení spôsobí zníženie hustoty pixelov.

  

Benchmark neprezradil žiadne ďalšie parametre, no predchádzajúce informácie odhalili, že bude dostupný v štyroch farebných variantách. Okrem toho ponúkne 5 Mpx fotoaparát. vnútorné úložisko s veľkosťou 4 GB  a batériu s kapacitou 1500 mAh. Cena zariadenia bol odhadnutá niekde na hranici 300 € a dostupný by mal byť v 22. alebo 23. týždni tohto roka.

Zdroj: phonearena 

Disqus Comments Loading...