MojAndroid

Galaxy Ace je jedným z najpopulárnejších smartfónov z nižšej triedy. Pred viac ako dvoma rokmi predstavil Samsung prvú generáciu tohto smartfónu, ktorú o rok neskôr nasledoval populárny Galaxy Ace 2. Dnes sa objavili aj prvé informácie o jeho nástupcovi.

SONY DSC
ilustračné foto

Samsung Galaxy Ace 3 príde na trh v štyroch rôznych farbách: čiernej (Metallic Black), modrej (Metallic Blue), bielej (Pure White) a červenej (Wine Red). Vybavený bude 4 palcovým displejom, 5Mpix fotoaparátom a vnútornou pamäťou s veľkosťou 4GB. K dispozícii bude aj Bluetooth 4.0 a batéria s kapacitou 1500 mAh. Informácie o procesore zatiaľ nie sú dostupné, no predpokladá sa, že Ace 3 bude poháňaný dvojjadrovým čipom s taktom minimálne 1,2GHz.

Tretia generácia smartfónu Ace má byť na trhu dostupná v 22 alebo 23 týždni tohto roka, čo je koncom mája alebo začiatkom júna. Na pultoch obchodov sa má objaviť aj verzia Dual SIM. Cena by sa mohla pohybovať na úrovni do 300€.

Zdroj: Sammobile foto: droid-life

3.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+