Sony: 50GB úložný priestor na Boxe pre všetky Xperie, bez obmedzení

Majitelia Xperií dostali minulý rok, pred Vianocami, zaujímavý darček. Na cloudovej službe Box mohli využiť priestor až 50 GB na ukladanie fotografií, videí a rôznych iných multimediálnych súborov.

Aj keď sa zdalo, že táto ponuka je časovo obmedzená, opak je pravdou a majitelia Xperií tento priestor získavajú na „celoživotné obdobie“.

Prístup k tomuto priestoru je pomerne jednoduchý, ak vlastníte nejaký model Xperie po modeloch X 10. Stačí sa prihlásiť z Xperie do cloudovej služby Box, do 31. decembra 2012, a priestor s veľkosťou 50 GB bude váš.

Pripomeňme len, že služba Box je cloudový ukladací priestor, ktorý poskytuje zdieľanie, ukladanie a upravovanie obsahu uloženého na tomto cloude. Box umožňuje vyhľadávanie a k súborom môžete pristupovať aj v offline režime. Na cloudoý priestor aplikácie Box ľahko nahráte všetok svoj multimediálny, ale i iný, obsah smartfónu alebo tabletu. Navyše Box poskytuje chránený prístup prostredníctvom 4 miestneho prístupového kódu v prípade, že by ste o svoj telefón alebo tablet nejakým spôsobom prišli.

Obmedzenia tejto služby sú len pre modely Xperia X10 mini a X10 mini Pro a pre všetky zariadenia s Androidom nižším ako 2.1.

Zdroj, foto: Blog.sonymobile.com

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...