Razer Phone oficiálny. Zaujme displejom a veľkou batériou

Už dlhšiu dobu sme počúvali o príprave novinky od spoločnosti Razer. Mal ňou byť výkonný smartfón určený hráčom. A je to tak, môžeme medzi nami privítať nový Razer Phone. Snaží sa zaujať najmä 120 Hz Ultramotion displejom. Pointou je 5,72” IGZO LCD panel s obnovovacou frekvenciou až 120 Hz, ktorá sa má postarať o mega plynulé prevedenie obrazu – teda náročných hier či obsahu s virtuálnou realitou. Displej má rozlíšenie 1440 x 2560p.

Uvidíme, ako sa výkon tohto displeja podpíše v reáli na výdrži batérie, no tá je v každom prípade celkom dobre pripravená. Má kapacitu 4000 mAh a čo je ešte lepšie – Razer Phone ako prvý smartfón využíva aj QuickCharge 4+ od Qualcommu, takže by ste ho mali nabiť skutočne rýchlo. Jeho hrúbka je pritom stále prijateľných 8 mm.

Nabúchané špecifikácie však nekončia – smartfón je vybavený až 8 GB pamäte RAM a procesorom Snapdragon 835. Aby bol herný zážitok naozaj dobrý, smartfón ponúka predné stereoreproduktory. Kapacita úložného priestoru je 64 GB, ktoré sa dajú rozšíriť o microSD kartu. Vo vnútri je predinštalovaný operačný systém Android 7.1.1 Nougat, no s prísľubom aktualizácie na 8.0 Oreo v prvom štvrťroku 2018.

Na zadnej strane je duálny fotoaparát s rozlíšením 12 MP f/1.75 a 13 MP f/2.6 a dvojtónový LED blesk. Selfie si môžete spraviť s predným fotoaparátom s rozlíšením 8 MP f/2.0.

Razor Phone bude dostupný v Severnej Amerike aj v Európe od 17.novembra za cenu asi 600 eur. Uvidíme ho v dvoch prevedeniach – štandardne v čiernom šate a limitovane v čiernej verzii so zeleným logom v zadnej časti.

Zdroj: androidpolice.com

Disqus Comments Loading...