Predstavujeme Microsoft 365

Všetko, čo milujete, a ešte niečo navyše. Tak by sa dal popísať balíček Microsoft 365, ktorý ste doteraz poznali pod názvom Office 365. Aké sú jeho výhody, čo všetko dokáže a aké služby ponúkne? V ďalších riadkoch sa mu pozrieme na zúbok.

Zoznámte sa

Ak poznáte Office 365, nebudú pre vás aplikácie a možnosti Microsoft žiadnou novinkou. Predsa sa ale pozrieme, čo všetko sa dá s týmto šikovným balíčkom služieb získať a využívať. V prvom rade je potrebné spomenúť, že Microsoft 365 je kompatibilný so systémami Windows, MacOS, iOS a Android. Okrem klasických aplikácií, ktoré všetci poznáme (Word, Excel, PowerPoint, Outlook a ďalšie), ponúka Microsoft tiež prémiové funkcie. Viete napríklad, že s inteligentným asistentom Microsoft Editor sa vám bude lepšie písať, a to až v 80 jazykoch? Vaše prezentácie získajú úplne nový rozmer so stovkami prémiových šablón a vďaka umelej inteligencii budete vo Worde textovať ako profesionál. A s vylepšeným Outlook kalendárom sa z vás stane guru organizácie.

S aplikáciami Teams a Skype pre vás žiadna schôdzka nebude problém a spolupráca bude efektívnejšia. Ak si s čímkoľvek nebudete vedieť dať rady, je tu pre vás technická podpora na chate či telefóne. A ako už je dobrým zvykom, nechýba prepracovaná ochrana a zabezpečenie dát, vrátane automatického zálohovania zložiek.

To najlepšie nakoniec

Chcete čerešničku na torte? Dostanete ju v podobe 1 TB na cloudovom úložisku OneDrive. OneDrive je ideálne miesto na zálohovanie vašich dát, aby ste ich mali pekne pohromade a v bezpečí. Vďaka pokročilej spolupráci s mobilom sa vám nikdy nestane, že by ste prišli o fotky z telefónu, keďže sa automaticky ihneď po vyfotení ukladajú a vy ich navyše môžete zdieľať s členmi rodiny či priateľom, ktorým nastavíte práva na editáciu alebo čítanie.

Citlivé dáta v úplnom bezpečí

S funkciou Osobný trezor posúva Microsoft 365 zabezpečenia ešte na vyšší level. Predstavte si, že sa vám v počítači do úložiska dostane vaša milá ratolesť a omylom vám zmaže pár fotiek. Bude vás to mrzieť, ale svet sa nezrúti. Ale keby sa to stalo napríklad s dôležitými dokumentami, ako sú rodné listy, bankové výpisy či firemné dáta, to už by problémom byť mohlo. Preto je tu Osobný trezor s dvojfázovým overením identity, ktorý môžete odomknúť odtlačkom prsta, snímaním tváre, SMS kódom alebo iným z možných bezpečných spôsobov. Dokumenty skenuje priamo do trezoru, ktorý sa navyše po určitej dobe nečinnosti sám uzavrie. A skvelé je, že sa do neho môžete dostať z akéhokoľvek prepojeného zariadenia a mať tak svoje citlivé dáta neustále poruke a pod kontrolou.

Tak čo, vyskúšate balíček Microsoft 365? Pozrite sa na Alza.sk, kde si môžete zakúpiť rôzne verzie balíčkov presne na mieru vašim potrebám.

Disqus Comments Loading...