Populárna aplikácia Weather HD je dostupná už aj pre Android, zatiaľ bez widgetu

Weather HD, zrejme najpopulárnejšia aplikácia zaoberajúca sa počasím na konkurenčnom iOS, je konečne dostupná aj pre operačný systém Android. Aplikácia sama o sebe ponúka všetky informácie o počasí, ktoré potrebujete vedieť. Nájdete tu prehľad o teplote, zrážkach, tlaku, rosnom bode, rýchlosti vetra aj o viditeľnosti, takže sa priamo na jednej obrazovke dozviete o počasí naozaj všetko, čo potrebujete. Domáca obrazovka naviac umožňuje skryť predpoveď počasia alebo ju zobraziť v dennom/hodinovom režime.

Nastavenia aplikácie ponúkajú zobrazenie vami zvolených položiek počasia, takisto môžete pridať do zoznamu viac miest a počasie medzi nimi prepínať a dostupné sú aj nastavenia pre jednotky teploty a rýchlosti vetra. Takisto môžete nechať na displeji zobraziť hodiny v 12/24 hodinovom formáte, určiť ich veľkosť a zobrazenie lokálneho času. Celkovo je aplikácia veľmi jednoduchá, ponúka len základné nastavenia a jej obsluha je nenáročná a intuitívna.

               

               

Čo túto aplikáciu robí výnimočnou však nie sú nastavenia a informácie o počasí, ale jej grafika. 45 MB veľký inštalačný súbor v sebe skrýva vysoko-kvalitné animácie pre každý druh počasia a preto je pozerať sa na niektorú z animácií priamo slasť pre oči. Jedinú nevýhodu tejto aplikácie vidíme v chýbajúcom widgete, ktorý má byť pri aplikácii tohto druhu už samozrejmosťou. Šepká sa však, že widget príde pri najbližšej aktualizácii, tak uvidíme, či to bude pravda. Dovtedy si toto pekné a prepracované počasie môžete stiahnuť do svojho Android zariadenia. Aplikácia je bezplatná a ak máte v pamäti dostatok miesta, určite si ju aspoň vyskúšajte. Na Google Play nájdete aj platenú verziu tejto aplikácie, no nepodarilo sa nám vypátrať, aký je medzi týmito verziami rozdiel.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...