Vynikajúca aplikácia Pocket Casts prináša update s vylepšeniami pre Android 8.0 Oreo

Ak ste aj vy podľahli čaru podcastov, je veľmi pravdepodobné, že poznáte aplikáciu Pocket Casts. Tá je už pomerne dlho jednou z autorít vo svete mobilných podcastových aplikácií a teraz svoju pozíciu potvrdzuje atraktívnou aktualizáciou. Tá prináša množstvo vylepšení pre systém Android 8.0 Oreo.

Obraz v obraze aj notifikačné kanály

Aplikácia totiž ponúka funkcie, ktoré stavajú práve na novinkách v systéme. Odteraz bude appka podporovať adaptívne ikony, vďaka čomu ju budete môcť prispôsobiť tak, ako uznáte za vhodné. Pribudla aj možnosť zobrazenia obraz-v-obraze pri prehrávaní video-podcastov. Vďaka tomu môžete pracovať so zariadením a popri tom v malom okne sledovať video a jednoducho sa vrátiť späť k sledovaniu, keď sa v podcaste začne hovoriť, resp. ukazovať niečo zaujímavé.

Nie zadarmo, no so skvelou podporou

Veľmi zaujímavé je implementovanie funkcií notifikačných kanálov. Táto novinka v Androide 8.0 Oreo zabezpečuje, že s môžete nastaviť, aké typy notifikácií chcete dostávať z konkrétnych aplikácií. Samozrejme, to najskôr aplikácia musí podporovať kategorizovanie upozornení. V prípade Pocket Casts máte na výber tri typy upozornení – o sťahovaní epizód, o nových epizódach a o prehrávaní. Môžete tak napríklad aplikácií zakázať, aby vás upozorňovala, keď začne sťahovať nejaké podcasty, no zároveň vás vždy upozorní, keď bude k dispozícii nová čas vašej obľúbenej relácie. K týmto nastaveniam sa pritom dostanete priamo cez aplikáciu Pocket Casts a nemusíte ich tak komplikovane hľadať v nastavení zariadenia. Samozrejme, aj túto funkciu využijete iba na zariadeniach so systémom Android Oreo.

Verzia: 6.4.10
Aktuálna cena: 2,99 €
Verzia: 6.4.10
Aktuálna cena: 2,99 €

Zdroj: Android Police

Disqus Comments Loading...