Philips predstavil vlastný ekosystém zdravotných zariadení

Philips predstavil sériu nových produktov, ktorými sa chce zamerať na tzv. nositeľné zariadenia monitorujúce zdravotný stav majiteľa. Spoločnosť teda svetu ukázala hneď niekoľko inteligentných noviniek, vrátane váhy, teplomeru, tlakomerov a hodiniek, ktoré spolu s aplikáciou HealthSuite slúžia ako centrálny hub.

Samotné hodinky nie sú žiadnym prekvapením a slúžia vyslovene pre meranie fitness aktivít. Majú monochromatický zobrazovací panel s výbornou čitateľnosťou vo vonkajších prostrediach, vďaka ktorému dokážu na jedno nabitie fungovať aj 4 dni. Health watch, ako ich Philips nazýva, dokážu automaticky rozpoznať aktivity, ako je beh, chôdza alebo bicyklovanie. Jednoducho všetko to, čo bežné fitness trackery. Ich cena je pomerne vysoká, a to až 250 dolárov.

Za 120$ môžete hodinky doplniť tiež o váhu, ktorá meria telesný tuk a BMI index, pričom všetky údaje sa synchronizujú priamo s aplikáciou v mobile. Okrem váhy môžete dostať aj rýchly a presný teplomer, ktorý zmeria vašu telesnú teplotu už do dvoch sekúnd. Aj tu sa všetky merania synchronizujú s aplikáciou, čo platí aj o dvojici tlakomerov, ktoré viete zakúpiť za 90 resp. 120 dolárov. Väčšina noviniek by mala byť už dostupná.

Disqus Comments Loading...