PAUL: Automatické sťahovanie videí nielen zo sociálnych sietí

V prípade, že patríte k používateľom, ktorí využívajú svoje Android zariadenie pre získavanie hudobného a video obsahu, máme pre vás zaujímavý tip na aplikáciu s názvom PAUL. Táto dokáže automaticky sťahovať personalizované videá z obľúbených zdrojov ako sú YouTube, Facebook, ESPN ScoreCenter, CNN, Twitter alebo Last.fm. Prepracované algoritmy sa dokážu naučiť vaše potreby a aplikácia tak dokáže sťahovať len videá, ktoré vás budú zaujímať.

PAUL je skratka pre technológiu Predictive Automated User-Centric Loading, ktorá ponúka inovatívne riešenia s cieľom pomôcť mobilným operátorom, používateľov smartfónov a tabletov ako aj poskytovateľom obsahu, čeliť problému so šírkou pásma. Mobilná aplikácia je len jedným príkladom využitia tejto technológie. Aby ste si mohli pozrieť videá a hudbu, PAUL sa naučí vaše preferencie a vytvorí vám osobný profil, na základe ktorého sťahuje videá a skladby ešte predtým, než ich budete chcieť. PAUL jednoducho sleduje vaše záujmy a ak ste napríklad fanúšik futbalu, dokáže sa rozhodnúť, ktoré video stiahnuť z napr. Youtube má aby vás zaujalo.

  

Aplikácia obsahuje jednoduché nastavenia, kde si môžete zvoliť koľko videí má PAUL sťahovať z jednotlivých zdrojov a ako dlho by mali zostať uložené. O nových videách vás informuje samotná aplikácia alebo widget, ktorý si môžete nastaviť na domovskú obrazovku. V prípade, že oceníte mať zaujímavé videá a hudbu vždy pripravené pre offline prehrávanie, rozhodne vám odporúčame vyskúšať túto aplikáciu. Pre stiahnutie z obchodu Google Play kliknite na náš widget nižšie.

Disqus Comments Loading...