Orange zverejnil roamingovú ponuku platnú od 15. júna. Komunikovať budeme za domáce ceny

Mobilný operátor Orange na svojich webových stránkach sprístupnil aktuálnu roamingovú ponuku, ktorá bude platiť po 15. júni. Teda po oficiálnom zavedení regulovaného roamingu zo strany EÚ. Po novom zákazník za komunikáciu v krajinách EÚ zaplatí rovnako, ako keď komunikuje na Slovensku pri volaní do sietí iných slovenských operátov ako Orange Slovensko. Regulované ceny platia automaticky pre všetkých obyvateľov EÚ od 15.6.2017.

Od dňa 15. 6. 2017 prinášame nové ceny za volania, SMS, dáta a doplnkové služby. S regulovaným roamingom môžete komunikovať v krajinách EÚ za ceny ako doma. Regulácia platí automaticky pre všetkých zákazníkov Orangeu.

Po novom, za hovory v EÚ, na Islande, v Nórsku a Lichtenštajnsku platíte od 15.6.2017 rovnako ako doma. Za minútu hovoru teda zaplatíte rovnako, ako by ste volali doma do inej siete v SR ako je sieť Orangeu. Pri volaniach a SMS v Zóne 1 sa hovory a SMS správy odpočítavajú z vašich predplatených minút, prípadne z kreditu a aj po prečerpaní predplatených minút alebo SMS je vám účtovaná cena ako doma. Rovnaký princíp platí tiež pre dáta.

Dáta sa odčerpávajú z domáceho balíka. Po prečerpaní balíka sa vám zníži rýchlosť prenosu alebo platí cena za MB ako v SR

Cena volaní, SMS správ a dát v Zóne 1 – EÚ závisí od toho, aký paušál na Slovensku využívate. Napríklad, pre Flex 5€ je cena za minútu hovoru v zóne 1 z mesačného predplatného je 10 centov, za prichádzajúce hovory sa už neplatí. SMS stojí 6 centov, dáta sa čerpajú z predplateného objemu dát alebo platí cena za MB podľa cenníka. Zároveň, ak máte aktívny niektorý z roamingových balíčkov, platia pre vás špeciálne ceny aj po roamingovej regulácii od 15.6.2017. Aké výhody získate ku konkrétnemu balíčku si môžete overiť na stránkach Orangeu, kde nájdete tiež podrobný rozpis cien roamingu pre jednotlivé paušály.

Disqus Comments Loading...