Orange od februára zaraďuje do ponuky nové smartfóny aj iné novinky

Operátor Orange zverejnil ponuku nových zariadení, na ktoré sa môžeme tešiť počnúc začiatkom nového mesiaca. Pribudnú nové smartfóny od spoločnosti Huawei a Honor, ale aj nové zariadenia pre B2B oblasť a nové smart zariadenia.

Huawei P Smart 2019 a Honor 10 Lite

Novinkami v ponuke operátora sú aj nové farebné prevedenia obľúbených smartfónových noviniek od spoločností Huawei a Honor. Ide o dostupné zariadenia, ktoré si teraz zákazníci budú môcť kúpiť v nových farbách.

Model Huawei P Smart 2019 bude dostupný v elegantnom farebnom prevedení aurora blue. Ponúka veľký 6,21″ displej s jemným rozlíšením 2340 x 1080 pixelov. Nájdeme tu aj miniatúry výrez v tvare slzy, ktorý uchováva 8MP selfie kameru. Na druhej strane nájdeme duálny fotoaparát s rozlíšením 13+2MP, pričom sekundárny fotoaparát sa stará o portrétový režim. Telefón tiež ponúka nový čip Kirin 710 s 3 GB RAM a 64GB vnútornou pamäťou, ktorú môžete rozšíriť pamäťovými kartami. Poteší aj prítomnosť NFC, 3,5mm jacku pre slúchadlá a batéria so slušnou kapacitou 3400 mAh.

Smartfón Honor 10 Lite bude zasa dostupný v atraktívnej farbe sky blue. Telefón zaujme vydareným dizajnom a veľkým displejom s minimálnym rámikom a ešte menším výrezom, v ktorom je umiestnený selfie fotoaparát. Výkon zabezpečuje procesor Hisilicon Kirin 710, ktorý spolupracuje 3 GB operačnej pamäte. Pre používateľské dáta je k dispozícii 64 GB úložného priestoru a nechýba ani slot na pamäťové karty microSD. Na zadnej strane sa nachádza rýchly skener odtlačkov prstov a duálny fotoaparát s rozlíšením 13 + 2 MP. Konštrukcia telefónu je plastová, no snaží sa imitovať kov. Displej ponúka uhlopriečku 6,21″ a FullHD+ rozlíšenie. Batériu s kapacitou 3400 mAh nabijete pomocou microUSB konektora.

Smart zariadenia pre každého

Okrem toho v e-shope nájdete aj množstvo nových smart zariadení. Obľúbené Garmin smart hodinky Garmin Fenix 5S budú dostupné v bielej farbe Silver White. Akčná kamera s perfektnou stabilizáciou a 4K videom GoPro HERO 7 Black poteší každého dobrodruha.

Inteligentný náramok Honor Band 4 bude zasa k dispozícii vo farbách Blue a Coral Pink. Rodičov potešia aj trackovacie GPS hodinky TCL Movetime Family Watch GPS. Novinkou je tiež tablet strednej triedy v balení so stylusom Huawei MediaPad M5 Lite LTE.

Disqus Comments Loading...