Orange zaraďuje do ponuky smartfóny Motorola Moto G5S Plus a Lenovo K6 Note

Operátor Orange zaraďuje do svojej ponuky smartfónov dva nové modely od spoločnosti Lenovo. Starší Lenovo K6 Note dopĺňa horúca novinka Motorola Moto G5S Plus. Oba telefóny sú už dostupné u operátora aj k paušálu, pričom so sebou nesú veľmi konkurencieschopnú cenu.

Lenovo K6 Note

Oba telefóny majú niečo spoločné – 5,5″ Full HD displej. Ide tak o väčšie zariadenia, ktoré ale ponúknu dostatočne veľkú obrazovku pre prácu s multimédiami a akýmkoľvek obsahom. Lenovo K6 Note tiež ponúka čip Snapdragon 430, 3/4 GB RAM a 32 GB vnútornej pamäte. Nájdeme tu aj 16M hlavný fotoaparát s 8MP selfie kamerou. O vynikajúcu výdrž sa zasa postará batéria s kapacitou 4000 mAh. Telefón môže byť u operátora Orange váš už za 1 euro.

Motorola Moto G5S Plus

Motorola Moto G5S Plus je iba nedávno predstavená novinka, ktorá ponúka vylepšenia oproti obľúbenej G5 Plus. Nájdeme tu 5,5″ Full HD displej s odolným sklom Gorilla Glass 3, úsporný no výkoný čip Snapdragon 625, 3/4 GB RAM a 32/64 GB vnútornej pamäte. Telefón ponúka vylepšený celokovový dizajn, ktorý má skutočne prémiový charakter. Poteší aj duálnym 13MP+13MP fotoaparátom, ktorý zvládne rôzne umelecké a grafické efekty. Nechýba možnosť natáčať 4K video a predná 8MP kamera. Batéria s kapacitou 3000 mAh sa zasa postará o výbornú výdrž na jedno nabitie. Aj Moto G5S Plus môže byť v Orange váš už od 1 eura.

Disqus Comments Loading...