Orange Android Roadshow 2016: Vyskúšajte si audio novinky od Creative v Trnave!

Príďte si vyskúšať skvelé novinky v stánku spoločnosti Creative na Orange Android Roadshow 2016 už tento mesiac, v sobotu 26. novembra v Trnave! Otestovať budete môcť nové slúchadlá, reproduktory, ale aj ďalšie audio novinky z tohtoročnej ponuky spoločnosti Creative.

Na vyskúšanie budete mať priamo na stánku spoločnosti Creative úplné novinky, ako je napríklad hráčska klávesnica, myš a podložka pod myš v spojení s úžasným zvukom a pohodlím hráčskych slúchadiel Sound BlasterX H5, ktoré vás bezpodmienečne vtiahnu do napínavého deja hry na kvalitnej PC zostave. Ak by vám to bolo málo, namiesto slúchadiel si budete môcť vyskúšať novinku – hráčsku 2.1 USB zostavu Kratos S3 a vypeckovať zvuk na maximum do posledného detailu.

Náš tip
Creative predstavil novinky z IFA 2016 na Slovensku. Poznáme ich ceny | VIDEO

V sérii hráčskych produktov Sound BlasterX si každý nájde to svoje, od hráčskych slúchadiel do uší Sound BlasterX P5, cez zaujímavé slúchadlá Sound BlasterX H3, až po vynikajúci hráčsky model s integrovaným USB DAC ovládačom priamo na kábli Sound BlasterX H7. Samozrejmosťou sú aj externé zvukové karty a zosilňovače, ktorými sú Sound BlasterX G1 a Sound BlasterX G5.

Tešiť sa budete môcť aj na úplnú novinku v produktovom portfóliu firmy Creative, a to na inteligentnú Wi-Fi monitorovaciu IP SmartHD kameru s vlastnou aplikáciou a skvelými vlastnosťami. A taktiež na Muvo 2c – kompaktný bezdrôtový vodeoodolný Bluetooth reproduktor, ktoré viete (pri 2 a viac kusoch) medzi sebou bezdrôtovo spárovať a získať taký široký stereo zvuk. Mladých používateľov môžu zaujať aj slúchadlá Creative Flex, ktoré sú veľmi ľahko skladateľné, pohodlne sa nosia a sú praktickým a štýlovým doplnkom pre ľudí žijúcich v meste. Športovci si zas môžu prísť vyskúšať športové slúchadlá Creative Outlier Sports – bezdrôtového a potu odolného partnera pre každý šport. Majú hmotnosť iba 15 gramov a na jedno nabitie vydržia úctyhodných 11 hodín prehrávania. 

Prihláste sa na odber nášho YouTube kanálu MojAndroid.sk

Ak chcete ozvučiť svoju domácnosť alebo kanceláriu, vyskúšať by ste rozhodne mali reproduktor Creative iRoar Go s technológiou SuperWide, ktorého konštrukcia je odolná voči vode a za dizajn získala aj medzinárodné ocenenie. Počas prezentácie sa budete môcť tešiť aj na zaujímavé informácie a súťaže o novinky, ktoré sa budú dať čoskoro kúpiť. Vidíme sa už poslednú novembrovú sobotu v hoteli Double Tree by Hilton! Nezabudnite sa zaregistrovať ?

Disqus Comments Loading...