OnePlus Buds Z: Lacné TWS slúchadlá ponúknu bombastické basy

Keď v roku 2016 predstavila spoločnosť Apple svoje prvé TWS slúchadlá AirPods, inšpirovala tým aj výrobcov smartfónov, ktorí dovtedy žiadne bluetooth slúchadlá nevyrábali. Napríklad spoločnosť Xiaomi zabodovala už zákazníkov veľmi lacnými TWS slúchadlami Redmi AirDots. Jej čínsky konkurent OnePlus teraz podľa portálu PocketNow prináša do tohto segmentu model OnePlus Buds Z. Portál tvrdí, že ponúknu bombastické basy za cenu 40 eur.

Vysoké basy, vodeodolnosť a dotykové ovládanie

Kvalitný zvuk a vysoké basy by mali zabezpečiť 10-milimetrové reproduktory v spojení so stereo systémom Dolby Atmos. Určite poteší aj vodeodolnosť IP55, takže sa nemusíte báť, že sa vám slúchadlá pokazia pri počúvaní v daždi. Hmotnosť jedného slúchadla je iba 4,35 gramov a jeho špunty troch veľkosti by mali pohodlne sedieť v každom uchu.

S vašimi smartfónom sa slúchadlá rýchlo prepoja pomocou rozhrania Bluetooth 5.0 a funkcie Quick Pair. Latencia zvuku by mala byť 110 milisekúnd. Zvuk sa nastaví podľa toho, či používateľ počúva hudbu, film alebo vedie konferenčný hovor. Dokonca by mal byť prítomný aj herný režim s automatickou pauzou. Ovládanie médií a prijímanie hovorov prebieha pomocou dotykových gest na vonkajšej strane slúchadiel.

Dobrá výdrž a ešte lepšia cena

Výdrž by mala byť 5 hodín pri nepretržitom počúvaní a celkovo až 20 hodín po dobití v nabíjacom púzdre. Za 10 minút je v ňom možne slúchadlá nabiť na 3 hodiny počúvania. Na oficiálnych stránkach výrobcu budú slúchadlá OnePlus Buds Z dostupné 2. novembra v bielej farbe za cenu v prepočte 40 eur. K dispozícii bude aj limitovaná špeciálna edícia, ktorú pre OnePlus vytvoril kalifornský dizajnér Steven Harrington. Jej cena by mala byť v prepočte 50 eur.

Ďalšie slúchadlá potešia športovcov, dostupné budú ale len v Indii

Pre indický trh budú tiež dostupné bluetooth slúchadlá OnePlus Bullets Wireless Z Bass Edition za cenu v prepočte 25 eur. Narozdiel predošlého modelu sú určené pre šport a majú medzi slúchadlami kábel, aby sa mohli zavesiť na krk. Latencia zvuku je v tomto prípade 100 milisekúnd. Rýchle nabíjanie Warp Charge ich nabije na 10 hodín počúvania hudby za rekordných 10 minút. Celková výdrž na jedno nabitie je výborných 17 hodín. K dispozícii bude červená a modrá farba kábla.

Náš tip
Xiaomi Mi 10T 5G: Trojica smartfónov prináša výkon, 5G a 144 Hz displej
Disqus Comments Loading...