Obedná prestávka: Dobrý Hejtman – nazbieraj čo najviac peňazí do škatule od vína

Dnešný diel nášho seriálu Obedná prestávka bude veľmi zaujímavý. Venovať sa totižto budeme českej hre Dobrý Hejtman, ktorá je perfektnou paródiou na českú sněmovnu a jej členov. Hra je veľmi vtipná a jednoduchá, zabavia sa na nej všetci, aj tí čo nepoznajú príbeh českého národného hrdinu z posledného obdobia – pána poslanca Ratha. Podľa neho je pomenované aj prvé tlačidlo v hre – Hráth :-)

Android hra Dobrý Hejtman je výbornou paródiou od českého vývojárskeho štúdia AdlexApps. Hra je principiálne veľmi jednoduchá a zabavíte sa skôr na hláškach a narážkach v hre, ako na samotnom hernom princípe. Vašou úlohou v hre je nakláňaním zariadenia do strán zbierať peniaze a ostatné užitočné veci do krabice od vína, nazbierať čo najviac “poctivých” peňazí od daňových poplatníkov a pritom sa vyhýbať putám, vínu a ostatným “nepríjemným” veciam. Na začiatku je z vás chudobný radový poslanec, ktorý sa neskôr prebojuje do vyššej platovej kategórie a zbiera peniaze až dovtedy, kým sa moc neopije z vína a nezavrú ho priamo do basy.

  

Počas zbierania sa stretnete s rôznymi vecami – od mincí a papierových peňazí, cez víno, putá, urnu či policajnú vysielačku, až po bonusy v podobe drevených bedničiek či porcelánových prasiatok, ktoré k vám priletia na padáku. Vašou úlohou je pozbierať jednoducho čo najviac financií, aby ste si mohli kúpiť fiktívnu vilu, drahé autá či niečo iné. So svojim skóre sa môžete porovnávať s konkurenciou v tabuľkách vysokého skóre, k dispozícii je však aj tlačidlo pre zdieľanie výsledku na Facebook. Môžete sa tak všetkým známym pochváliť, o koľko peňazí ste nazbierali viac, než pán kolega Rath či niekto z jeho nemenovaných domácich a zahraničných kolegov.

    

Česká hra Dobrý Hejtman je dostupná na Google Play Store pre všetkých zadarmo, tak neváhajte a stiahnite si ju aj vy. Na dlhodobé hranie to zrejme nevyužijete, na chvíľkové pobavenie je však táto hra ako stvorená. Odkaz na stiahnutie nájdete nižšie.

Verzia: 2.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.2
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...