O2: Vráťte použité mobilné telefóny, získajte poukážku a podporte Srdce pre deti

Vrátenie jedného telefónu = Dve správne veci naraz   

Ak v predajni O2 odovzdá zákazník svoj starý mobil, urobí hneď dve správne veci. Za telefón O2 totiž odvedie 1 € do zbierky Srdce pre deti. Ide o známy program, ktorý pomáha zlepšovať situáciu neplnoletých detí s výrazným zdravotným alebo sociálnym znevýhodnením. Zároveň O2 ekologicky zrecykluje odovzdaný starý telefón a prispeje tak k ochrane životného prostredia.

Nový za starý

Bezplatná služba Nový za starý poskytuje zákazníkom možnosť odkúpenia používaného mobilného telefónu. Zákazník tak môže priniesť svoj použitý mobilný telefón, za ktorý dostane protihodnotu v podobe elektronického kupónu resp. SMS poukážky na nákup nového podľa jeho vlastného výberu. Služba sa skladá z troch častí a to ohodnotenia ceny použitého mobilného telefónu, odkúpenia tohto telefónu a následného uplatnenia SMS poukážky.

Navyše 18 € zľava na nové HTC

Teraz navyše ponúka O2 zákazníkom 18 € zľavu za ich starý mobilný telefón pri kúpe nového telefónu značky HTC z ponuky O2. Zľava bude odpočítaná počas 18 mesiacov 1 € mesačne z každej faktúry pri programoch O2 Paušál a O2 Mobil resp. vyplatená v hotovosti v prípade kúpy nového HTC v hotovosti. Zákazník dostane túto zľavu za mobilný telefón s hodnotou aj bez hodnoty, ktorý prinesie do predajne O2. Zľavu nie je možné kumulovať pri vrátení viacerých mobilných telefónov a kúpe jedného. Ponuka zľavy pri výmene starého telefónu za nové HTC platí do 9.9. 2013.

SMS poukážka

SMS poukážku je možné použiť na nákup mobilného telefónu nielen v hotovosti, ale aj na platbu priamo v predajni pri službe O2 Paušál a O2 Mobil. Poukážku je pritom možné uplatniť na ktorejkoľvek predajni. Jej platnosť je 3 mesiace od dátumu odkúpenia mobilného telefónu. Najväčšou výhodou je jej kombinovateľnosť s ostatnými poskytovanými zľavami. Navyše, kupóny je možné kumulovať na nákup jedného alebo viacerých mobilných telefónov a teraz už aj príslušenstva.

Zdroj: tlačová správa O2

Disqus Comments Loading...