O2 prináša Internet na doma. Rýchle LTE pripojenie pre domácnosti do vyše 230 obcí na Slovensku VIDEO

Operátor O2 naďalej predstavuje zaujímavé novinky. Dnes na tlačovej konferencii odhalil nový produkt, ktorým je Internet na doma. Ide o moderné LTE TDD pripojenie pre domácnosti, ktoré má ponúknuť vysoké rýchlosti a stabilné pripojenie.

Náš tip
O2 vylepšil Internet na deň v zahraničí. Ponúka viac dát za nezmenenú cenu

Dostupný už teraz vo vyše 160 obciach

Technológia LTE TDD pracuje na frekvenčnom pásme 3,5 GHz a 3,7 GHz. Pilotná prevádzka prebiehala od minulého roka v Bernolákove, Zálesí a Ivanke pri Dunaji. V čase spustenia je novinka dostupná vo vyše 160 obciach na Slovensku. Do augusta chce O2 sprístupniť službu vo viac ako 230 obciach vo všetkých slovenských okresoch. Do januára budúceho roku chce Internet na doma priniesť až do 500-tisíc domácností.

Prihláste sa na odber nášho YouTube kanálu MojAndroid.sk

Rýchly internet v lokalitách s obmedzenou dostupnosťou

Podľa O2 je Internet na doma určený najmä pre lokality, kde je inak dostupnosť internetu obmedzená. Jedná sa o menšie obce a mestá, ktoré nemajú k dispozícii moderné pripojenie s vysokými rýchlosťami. O2 tvrdí, že LTE TDD je svojimi parametrami schopné konkurovať aj týmto spôsobom pripojenia. Moderné a rýchle pripojenie tak chce priniesť najmä do tzv. “bielych obcí”, kde nie je k dispozícii žiadna forma moderného vysokorýchlostného internetu.

O2 Internet na doma: 3 varianty s rýchlosťami do 128 Mbps

Nová služba bude dostupná v troch balíčkoch s rýchlosťami od 10 Mbps do 128 Mbps s objemami dát od 100 do 300 GB. Celá ponuka vyzerá nasledovne:

Modrý O2 Internet na domaStrieborný O2 Internet na domaZlatý O2 Internet na doma
Cena (mesačne)15€20€30€
Objem dát100 GB200 GB300 GB
Maximálna rýchlosť prenosu10 Mbps30 Mbpsaž do 120 Mbps
Viazanosťbez viazanostibez viazanostibez viazanosti

Vylepšená služba Internet na deň v zahraničí

Okrem nového produktu Internet na doma vylepšil operátor O2 aj súčasný Internet na deň v zahraničí. Od 11. apríla môžu noví aj existujúci zákazníci využívať v Zóne 1 (EÚ) dvojnásobné množstvo dát za nezmenenú cenu. Za 2 eurá tak získajú miesto 50 MB až 100 MB.

Zdroj: Tlačová správa

Disqus Comments Loading...