Stiahnite si nový Pixel Launcher z pripravovaného Pixelu 4

Google nám už o niekoľko dní predstaví svoj nový počin vo svete smartfónov – Google Pixel 4. Mnohé ohlasované zmeny napovedajú tomu, že sa môžeme rozlúčiť so skenerom odtlačkov prstov alebo širokouhlým objektívom. Pre skener odtlačkov prstov tu bolo vždy skvelé gesto potiahnutia pre spustenie hornej lišty. S jeho odstránením bude toto gesto nahradené potiahnutím na domovskej obrazovke, o čom informoval portál 9to5google.com.

Kvôli zabezpečeniu tvárou odchádza obľúbené gesto

Od samého začiatku ponúkali smartfóny radu Pixel ako prvok zabezpečenia skener odtlačkov. S Pixelom 4 to ale bude trochu inak, keďže Google zamýšľa vymeniť čítačku za pokročilé skenovanie tváre. Čo ale s gestom pre stiahnutie notifikačnej lišty?

Pixel 4 príde bez skenera na zadnej strane

To sa rozhodol výrobca šikovne nahradiť. Hoci nejde tak celkom o originálny nápad a vidieť sme ho mohli vo viacerých nadstavbách, stále je to fajn riešenie. Lištu s upozorneniami budete môcť vyvolať potiahnutím po voľnom priestore na domovskej obrazovke.

Takéto a mnohé iné šikovné gestá sú súčasťou aplikácie Pixel Launcher. A práve jej najnovšia verzia nové gesto obsahuje. Fungovať by táto verzia mala na smartfónoch Google Pixel. Páči sa vám viac takéto riešenie alebo gesto so skenerom? Napíšte nám svoj názor do diskusie.

Náš tip
Google Pixel 4 XL sa objavil na detailných fotografiách
Disqus Comments Loading...