VIDEO | Nový koncept Nexus 8 od HTC ukázal BoomSound a Android L

Google podľa všetkého so svojou líniou produktov Nexus nekončí. Ešte prednedávnom sa internetom šírila správa, že projekt Nexus je mŕtvy a nahradí ho nová rodina prémiových zariadení Android Silver od Google. Ešte stále nie je zrejmé, ako to v skutočnosti bude, no o nových zariadeniach Nexus stále existuje veľa dohadov. Fanúšikovia tieto chýry ešte podporujú a prichádzajú dokonca s novými konceptmi toho, ako by mali nové Nexusy vyzerať.

Na najnovšom koncepte je zobrazený údajne pripravovaný tablet Nexus 8, ktorý možno vyrobí spoločnosť HTC. Tvorca tohto konceptu nechal trošku popustiť fantázií a vytvoril zaujímavý obraz zariadenia s novým systémom Android L, tenkým rámikom okolo displeja a prednými BoomSound stereo reproduktormi, ktoré sú známe z iných zariadení taiwanskej spoločnosti.

Tento nový koncept je zrejme inšpirovaný renderom, ktorý ukázal Google počas konferencie Google I/O 2014. Okrem už spomínaných dizajnových prvkov je zaujímavé, že logá s nápismi Nexus a HTC na zadnej strane sú vyobrazené v režime na šírku. Také je aj umiestnenie zadnej kamery, no toto je iba koncept zariadenia vytvorený fanúšikmi a nový tablet Nexus môže v skutočnosti vyzerať úplne inak. V konečnom dôsledku ešte ani nie je isté, či tento tablet bude vôbec niekedy existovať. Dozvieme sa to možno už čoskoro, keďže predstavenie oficiálnej verzie Androidu L je plánované niekedy na jeseň, a to by bola ideálna príležitosť ukázať svetu aj nové zariadenie poháňané týmto systémom.

Zdroj: Behance via phoneArena

Disqus Comments Loading...