BLOG REDAKCIE | Novinky na MojAndroid.sk: vylepšený bazár, katalóg zariadení so 4G a ďalšie funkcie

Stránka MojAndroid.sk prechádza stále menšími, či väčšími vylepšeniami a drobnými zmenami. V poslednom čase sa nám podarilo spustiť pár noviniek, na ktoré by sme chceli osobitne upozorniť. Ide o projekty rozvíjajúce Android komunitu na našej stránke, ktoré sme pripravili najmä pre vás, našich čitateľov.

Nový vzhľad AndroidForum.sk (beta)

Ako ste mnohí postrehli, v decembri minulého roka sa web MojAndroid.sk rozrástol aj o slovenské fórum na adrese AndroidFórum.sk. Hlavným cieľom bolo poskytnúť čitateľom priestor, kde budú môcť diskutovať a získavať informácie o Androide od komunity zo Slovenska. Fórum bolo však po grafickej stránke veľmi zastaralé a preto sme sa rozhodli venovať náš čas do nového dizajnu. Ten sa nám podarilo nasadiť začiatkom mesiaca. Momentálne hľadáme posledné chyby a problémy, ktoré treba odstrániť a preto sa týmto obraciame aj na vás. Chceme požiadať všetkých fanúšikov o feedback a nahlásenie nefunkčných častí webu. Určite nás zaujíma aj názor na nový vzhľad a funkčnosť stránky. Odpovede môžete smerovať buď v komentároch pod článkom, alebo v samostatnej téme, ktorá sa venuje novému vzhľadu priamo na fóre.

Nový dizajn AndroidForum.sk

Prepojenie portálov MojIphone.sk a MojWindows.sk

K ďalším novinkám, tento krát na našom hlavnom webe MojAndroid.sk patrí prepojenie so sesterskými stránkami MojIphone.sk a MojWindows.sk. Pod každým článkom, ktorý sa venuje tématike Apple alebo Windows nájdete v miestach medzi podobnými článkami a diskusiou nový widget, ktorý zobrazuje najnovšie články zo spomínaných webov. Týmto spôsobom máte prístup aj k ďalším novinkám o konkurenčných platformách.

Widget s odkazom na články portálu MojIphone.sk

Android katalóg so zvýraznenými LTE/4G zariadeniami

Portál MôjAndroid.sk reaguje aj na nastupujúci trend rozširovania vysokorýchlostných mobilných sietí 4G/LTE. Pre lepšie rozlíšenie zariadení podporujúcich túto technológiu sme sa preto rozhodli do katalógu pridať malú ikonku LTE, ktorou označujeme všetky smartfóny a tablety s možnosťou pripojenia do LTE siete. Ak budete teda hľadať zariadenie pre rýchly prenos dát v LTE sieťach slovenských mobilných operátorov, nezabudnite si pozrieť náš katalóg Android smartfónov a katalóg tabletov.

Nové kategórie pre AndroidBazár

Menšími zmenami prešiel aj Android bazár, ktorý môžete nájsť na osobitnej adrese www.AndroidBazar.sk. V ňom už môžete inzeráty hľadať nielen podľa kategórie, značky, či typu inzerátu. Po novom zariadenia a príslušenstvo totižto môžete roztriediť aj na základe stavu. Keď budete kupovať alebo predávať vaše Android zariadenie či príslušenstvo, tak ho môžete priradiť do kategórie – nový, používaný, poškodený a nefunkčný. Stav produktu v inzeráte nájdete priamo v jeho popise, ale aj v zozname inzerátov priamo v Android bazáre.

Tieto zmeny sú len zlomkom toho, čo pre vás v najbližšej dobe pripravujeme. Postupne budeme vylepšovať aj ďalšie súčasti našej webstránky, aby ste mohli dostávať relevantnejšie informácie vo vhodnej forme.

Disqus Comments Loading...