Nokia plní sľuby, model 7 Plus dostáva aktualizáciu na Android 10

Nokia začala pre viacero svojich modelov dodávať aktualizácie na najnovší operačný systém Android 10. Teraz sa na zoznam dostal aj model 7 Plus, takže všetci jeho majitelia môžu už čoskoro očakávať balíček. Je dosť možné, že príde spolu s decembrovou bezpečnostnou záplatou tak ako v prípade Nokie 6.1 Plus. O aktualizácii informoval portál gizmochina.com.

Množstvo nových funkcií pre starý model

Nokia 7 Plus bola predstavená ešte v roku 2018. Na tú dobu ponúkla aj veľmi slušné parametre, ktoré ju začlenili do strednej triedy. Čistý Android bol počas jej predstavenia vo verzii 8.0 Oreo a medzitým už stihla dostať aj novší Android 9.0 Pie. Android 10 bude tak už druhou verziou, najmä vďaka programu Android One.

Dvojročný model od Nokie tak teraz dostane tie najnovšie funkcie a možnosti. Za zmienku stojí najmä tmavý režim celého prostredia, ale aj nové a ešte prepracovanejšie ovládanie gestami. K tomu sa pripájajú aj ďalšie menšie vylepšenia, ktoré potešia majiteľov Nokie 7 Plus.

Aktualizácia im príde pravdepodobne spolu s bezpečnostnou záplatou z decembra 2019. Podobne tomu bolo aj v prípade Nokie 6.1 Plus a výrobca nemá dôvod urobiť to inak. Balíček by mali majitelia po celom svete obsiahnuť v najbližších dňoch, ak sa tak už aj nestalo. Ak ste majiteľom Nokie 7 Plus, nezabudnite nám napísať, či ste aj vy dostali najnovší Android 10.

Náš tip
Nokia 7 Plus: Pixel 2 XL za polovičnú cenu? | RECENZIA
Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...