Nexus 7 2.generácie sa začne predávať 31.júla, tvrdí Staples

Namiesto špekulácií o dohadoch hovoria najnovšie správy o Nexuse 7 2.generácie o tom, kedy by toto zariadenie malo prísť na police obchodov. Najnovší tablet spoločnosti Google by mal ku svojím zákazníkom prísť už ku koncu tohto mesiaca, konkrétne 31. júla za cenu, o ktorej sme vás už informovali. Aspoň tak to tvrdí zahraničný obchod Staples.

Prvotné špekulácie hovorili o dátume 24. júla, avšak na tento deň pripadá najbližšie tlačové stretnutie spoločnosti Google, kde by tento tablet mohol byť predstavený. Ďalší najbližší dátum z prognóz, 31. júl, teda môže byť považovaný za začiatok predaja nového Google tabletu Nexus 7, ktorý opäť vyrobí Asus.

Okrem dátumu predstavenia sa čoraz častejšie potvrdzujú aj parametre tabletu Nexus 7, ktorý by mal v novej generácii priniesť Android 4.3, 4-jadrový procesor s taktom 1,5 Ghz, 32 alebo 16 GB vnútornej pamäte, 1,2 Mpix a 5 Mpix fotoaparáty a spomína sa aj 2 alebo 4 GB operačná pamäť. Okrem toho by tablet mal disponovať aj FullHD výstupom SlimPort na video a bezdrôtovým nabíjaním. Prednedávnom unikli aj fotografie a video s novým Nexus 7 tabletom, pričom by mohlo ísť o konečnú vzorku zariadenia. Uvidíme, čo si pre nás Google v skutočnosti pripravil a už teraz sa tešíme na predstavenie nového tabletu Nexus 7, ktorého prvú generáciu s radosťou využíva celá naša redakcia.

Zdroj: Engadget

Disqus Comments Loading...