MojAndroid

Predstavenie novej generácie Nexusu 7 je už tak povediac za rohom. Po včerajšom oznámení “raňajok” so Sundarom Pichaiom už vieme, že práve 24. júl by mohol byť tým dňom. O novom Nexuse 7 vieme už veľa podrobností vrátane jeho technickej špecifikácie. Vybavený má byť štvorjadrovým procesorom Snapdragon S4 Pro, 2 GB pamäte RAM, 5 MPix zadným fotoaparátom, či Androidom 4.3. Doteraz sme nemali k dispozícii žiadne fotografie toho ako bude vyzerať, dnes sa však prelomili ľady a objavilo sa hneď video, za ktoré vďačíme portálu androidcentral.

Zaujímavosťou je uvádzaná kapacita pamäte RAM s veľkosťou 4GB. Doposiaľ na trhu neexistuje žiadne mobilné zariadenie s takouto hodnotou RAM, no pravdepodobne pôjde o chybu, ktorá sa pri prototypoch stáva. Nexus 7 by mal prísť vo variantoch so 16 a 32GB vnútornou pamäťou, s cenovkou začínajúcou na 229$.

Náš tip
Nexus 7 druhej generácie bude stáť od 229 dolárov za 16 GB verziu [DOHADY]

nexus-7-2-1 nexus7-2-8a

18.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+