Navigácia TomTom pre Android rozširuje podporu pre zariadenia

Nie je to tak dávno, keď sa počas októbra objavila navigácia TomTom pre Android. Vtedy mala navigácia len obmedzenú podporu, čo sa teraz mení a podpora zariadení sa rozširuje s najnovšou aktualizáciou.

V prvej verzii navigácia TomTom podporovala len zariadenia s rozlíšením displeja 800 x 480 a 854 x 480 bodov. To obmedzovalo používateľov a taktiež vďaka tomuto obmedzeniu hneď pri predstavení aplikácie odradilo niekoľko používateľov od budúceho používania.

Teraz však spoločnosť TomTom International BV napráva svoju chybu a dodáva podporu zariadení, ktoré majú rozlíšenie displejov 800 x 480 až 1280 x 800, čo zasahuje svojim vplyvom aj používateľov zariadení ako Samsung Galaxy S3, HTC One X a LG Optimus G.

Pridaná bola podpora pre ukladanie máp na SD kartu, vylepšená bola presnosť aplikácie a očakáva sa, že v najbližšom čase prejdú aktualizáciou aj samotné mapy.

Zdroj, foto: Google Play Store, TOMTOM (všetky verzie)

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...