Najlepšie slovenské Android aplikácie za mesiac (4/2020)

Každoročne pripravujeme veľkú anketu 4ka Android Code, v ktorej oceňujeme tie najlepšie slovenské aplikácie. Aplikácie sú rozdelené do viacerých kategórií a o konečnom poradí rozhodujete vy – naši čitatelia. Každý mesiac vyberieme niekoľko nových slovenských aplikácií a víťaz z hlasovania sa dostane do konečného výberu. Toto je výber nových slovenských aplikácií za apríl 2020.

ZostaňZdravý

Lekármi vytváraná anonymná aplikácia s cieľom zlepšiť ochranu obyvateľov Slovenska pred šíriacou sa pandémiou od marca roku 2020. Každá aplikácia predstavuje anonymný uzol v neviditeľnej ochrannej sieti. Akonáhle sa niektorý z uzlov identifikuje ako infikovaný v rámci preventívnej ochrany upozorní všetky, ktoré za poslednú dobu stretol (priblížil sa k nim).

Hlavný účel je upozornenie na rizikové priblíženia držiteľa telefónu, ak bol v blízkosti potvrdeného infektu do 50 m a to aj spätne v čase. Ďalej aplikácia zlepšuje dostupnosť testov na COVID19 ako aj ich vyhodnotení bez potreby telefonovať. To všetko pri zachovaní anonymity. Podmienkou je, aby aplikáciu používalo čo najviac ľudí.

Developer: Marek Gogoľ
Price: Free

Merge Poker – slovenské aplikácie

Hra je založená na pravidlách hry American Poker, ale spôsob, ako vyhrať, je nový. Ide o bezplatnú hru, funguje aj offline a je bez reklám. Hra je o pozornosti, predvídateľnosti, kombinatorike, matematike, ale aj o bohatstve. Ak sa v hre chcete stať miliardárom, musíte sa naučiť, ako efektívne využívať pomôcky, ktoré vám pomôžu stať sa úspešnými.

Developer: dGeim
Price: Free

Backyard Pilot – slovenské aplikácie

Backyard Pilot je hra určená na priblíženie sa skutočnému správaniu RC vrtuľníka, pričom je stále zábavná. Dokončite misie, získajte odmeny a inovujte svoj rádiom riadený vrtuľník, aby ste dosiahli ešte lepšie skóre! Skúmajte, lietajte a získavajte nové prekvapenia.

Developer: Raincrave Games
Price: Free

Najlepšie slovenské aplikácie (04/2020): Nominácie na 4ka Android Code 2020

Portál MojAndroid v spolupráci s operátorom 4ka pripravuje anketu 4ka Android Code, kde čitatelia hlasujú za najlepšie slovenské aplikácie. Aj tento rok sme sa rozhodli anketu zatraktívniť – každý mesiac prinesieme výber aplikácií zo Slovenska a na konci článku bude anketa, kde môžete vybrať jednu aplikáciu, ktorá sa vám najviac páči. Aplikácia, ktorá získa najviac hlasov automaticky postúpi do hlasovania v ankete 4ka Android Code 2020 na konci roka.

Anketa: Najlepšie slovenské Android aplikácie za mesiac (04/2020)

  • ZostaňZdravý (58%, 18 hlasujúcich)
  • Backyard Pilot (32%, 10 hlasujúcich)
  • Merge Poker (10%, 3 hlasujúcich)

Celkový počet hlasujúcich: 31

 Loading ...
Disqus Comments Loading...