Nová Motorola Moto G ponúkne Full HD displej a výkonný hardvér

Spoločnosť Motorola má na 28. júla pripravenú tlačovú konferenciu, na ktorej očakávame predstavenie nejakej novinky. Špekulovalo sa o druhej generácii hodiniek Moto G, no oveľa pravdepodobnejšie bolo oživenie dostupného modelu Moto G. Ten má za sebou už dve veľmi úspešné generácie a očakáva sa, že novinka pôjde v šľapajách svojich predchodcov. Ak by sme aj pochybovali o tom, čo má Motorola na svoju konferenciu nachystané, všetky pochybnosti odstránil jeden švajčiarsky predajca.

Ten totiž na svojej stránke začal ponúkať novú Motorolu Moto G, vďaka čomu máme prvýkrát detailný pohľad na to, ako novinka vyzerá a čo ponúka. Už na prvý pohľad je zrejmý zaujímavý a čerstvý vzhľad, no zaujímavosti sa nachádzajú aj pod povrchom. Ak sa predajca Digitec nemýli, tak nová Moto G ponúkne 5-palcový Full HD displej, 1,7 GHz 4-jadrový procesor, 2 GB pamäte RAM, 8 GB vnútornej pamäte a pripojenie k LTE sietiam. To je skutočné vylepšenie oproti vlaňajšiemu modelu, pričom cena u tohto predajcu je nastavená na 245 USD.

Samozrejme, pred predstavením smartfónu sa často stáva, že predajcovia nemajú úplné informácie a nie vždy tak na svojich stránkach zobrazia skutočné údaje o pripravovaných smartfónoch. Ak by sa ale tento predajca nemýlil, tak sa v prípade novej Motoroly Moto G máme skutočne na čo tešiť,

Zdroj: Digitec via engadget

Disqus Comments Loading...