Motorola prinesie Android 8.0 Oreo na 10 zariadení. Séria Moto G4 chýba

Spoločnosť Motorola, ktorá pôsobí pod čínskym výrobcom Lenovo, prináša na slovenský trh aj ďalšie zaujímavé smartfóny, okrem tých s podporou rozšírenia Moto Mods. Teraz prináša zoznam zariadení, ktoré dostanú oficiálnou cestou aktualizáciu na nový systém Android 8.0 Oreo. Zoznam obsahuje 10 zariadení, ale aj prekvapenie bez podpory minuloročného modelu.

Momentálne 10 zariadení

Náš tip
Motorola Moto X4: Duálny fotoaparát, odolnosť voči vode a zahnutý sklenený kryt | IFA 2017

Výrobca oznámil podporu novej aktualizácie pre smartfóny Motorola Moto G5, Moto G5 Plus, Moto G5S, Moto G5S Plus, Moto Z, Moto Z Droid, Moto Z Force Droid, Moto Z Play a novinky Moto Z2 Play či Moto Z2 Force. Pomerne veľkým prekvapením je, že na zozname nefigurujú minuloročné smartfóny zo série Moto G4

Kliknutím na obrázok môžete pridať novú používateľskú recenziu smartfónu Motorola Moto Z2 Play.
Náš tip
Na Slovensku už kúpite trojicu nových Moto Mods pre rodinu moto z

Smartfóny zo série Moto G4 boli predstavené približne v strede roka 2016. To naznačuje, že ešte teoreticky nesplnili dvojročnú dobu podpory zariadenia. Napriek tomu sa v zozname na aktualizáciu nenachádzajú. Výrobca však tento model ešte môže doplniť, pretože zoznam aktualizovaných zariadení nie je finálny.

Zdroj: androidpolice

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...