Motorola vydá Android 7.0 Nougat pre Moto Z a Moto Z Force ešte tento týždeň!

Spoločnosť Motorola patrí medzi popredných výrobcov Android zariadení a medzi tých, ktorí vydávajú aktualizácie s novým systémom pre ich zariadenia naozaj promptne. Dôkazom je aj aktualizácia s Androidom 7.0 Nougat, ktorú by ešte tento týždeň mali obdržať majitelia zariadení Moto Z a Moto Z Force.

Náš tip
Moto Z: Keď sa tradícia snúbi s inováciou | RECENZIA

Nový systém prináša okrem grafický zmien aj funkčné novinky. Motorola za najväčšiu z nich považuje podporu pre VR platformu Googlu – Daydream, ktorá umožní spomínaným zariadeniam používať okuliare a headsety s certifikáciou Daydream VR.

Daydream ponúka bezprecedentné príležitosti na ponorenie sa do kaleidoskopu skúseností. S platformou Daydream môžete objavovať nový svet, sledovať športové udalosti alebo koncerty, sadnúť si do vlastného kina, či objavovať čokoľvek iné. – tvrdí Motorola.

Aktualizácia na Android 7.0 Nougat okrem podpory pre Daydream VR prinesie samozrejme aj ďalšie zmeny a vychytávky – ide napríklad o podporu funkcie multiwindow, lepšiu správu pamäte RAM či detailnejší prehľad nad spotrebou. Akonáhle bude aktualizácia dostupná aj na našom území, tak vás o tom budeme informovať.

Zdroj: Motorola

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...