MojAndroid.sk oslavujeme 1.narodeniny: vyhrajte HTC Desire S

Vážení čitatelia, ako už viete, náš portál MojAndroid.sk oslavuje 1.narodeniny a za sebou máme už dve súťaže o Android telefóny – LG Optimus One a Sony Ericsson Xperia X8. Tento týždeň sme si pre vás pripravili ďalšiu lahôdku, spoločnosť HTC nám do súťaže k prvému výročiu stránky MojAndroid.sk venovala novinku HTC Desire S.

Opäť stačí len vyplniť krátky formulár, odpovedať na pár otázok o stránke MojAndroid.sk, vyplniť svoje hodnotenie a následne budete zaradení do žrebovania o nový telefón HTC Desire S. Všetci čitatelia, ktorí už odpovedali na náš dotazník a povedali nám svoj názor v súťaži o telefóny od LG a Sony Ericsson sú automaticky zaradení do žrebovania aj o HTC Desire S.

Výhercu telefónu Sony Ericsson Xperia X8 vyžrebujeme zajtra večer.

HTC Desire S


HTC Desire S je nástupcom úspešného smartfónu HTC Desire. Nový Desire S bol predstavený verejnosti na tohtoročnej výstave CES. Novinka prináša oproti staršiemu modelu niekoľko dôležitých inovácií v oblasti hardvéru ale aj softvéru. S Desire S sa môžete tešiť z prítomnosti najnovšieho Androidu 2.3 s aktuali­zovaným prostredím HTC Sense, ktorá je v tomto prípade vo verzii 2.1. Celý systém je poháňaný procesorom Qualcomm Snapdragon 8255 s taktom 1GHz spolu s pamäťou RAM o kapacite 768MB. Dostatočný výkon pri hrách zabezpečí grafickýčip Adreno 205.

Súťaž o HTC Desire S

Ak chcete vyhrať tento nový smartfón Desire S, stačí vyplniť tento formulár a odpovedať na otázky, ako vylepšiť stránku MojAndroid.sk o informácie, ktoré vás najviac zaujímajú. Ďakujeme za vašu spätnú väzbu.

Vážime si našich stálych čitatelov a všetkých, ktorí už odpovedali. Preto sú automaticky zaradení do žrebovania aj o telefón HTC Desire S. Znamená to, že ak ste vyplnili náš dotazník hneď prvý týždeň, nemusíte dotazník už vypĺňať, zúčastníte sa žrebovania o 3 telefóny. A pripravených máme ešte niekoľko ďalších zaujímavých cien :-)

Súťaž o HTC Desire S trvá od pondelka 16.5.2011 do nedele 22.5.2011 do 24.00 hod. Následne  v utorok 24.5.2011 vyžrebujeme šťastného výhercu HTC Desire S. Telefón do súťaže venovala spoločnosť HTC. Ďakujeme.

 

Update: súťaž o 3x navigáciu Sygic Aura pre Android

Tento týždeň súťažíme so spoločnosťou HTC aj tri navigácie Sygic Aura, ak sa chcete zúčastniť, kliknite chcem vyhrať navigáciu Sygic Aura.

Disqus Comments Loading...