MôjAndroid.sk oslavuje 6. narodeniny. Poznáme prvých výhercov (SÚŤAŽ)

Už je tomu šesť rokov, čo vznikol web MôjAndroid.sk. Šesť rokov, počas ktorých sme pre vás napísali už viac ako 20 000 článkov, vrátane návodov, tipov na aplikácie a hry, tém či stoviek recenzií. Bolo to pekné obdobie a dúfame, že sa na našu stránku vždy radi vraciate. Ako poďakovanie sme pre vás, našich čitateľov, pripravili k príležitosti osláv našich 6. narodenín aj zaujímavú súťaž! Dnes poznáme už aj jej prvých výhercov.

Náš tip
Používateľské recenzie: Už viac ako 100 ľudí pridalo hodnotenie smartfónu (SÚŤAŽ)

Kto vyhral?

V prvom týždni sme hrali o 6 cien, ktoré sme žrebovali zo všetkých používateľských recenzií, ktoré ste pridali do nášho katalógu. Celkovo ich pribudlo už viac ako 100. Tento týždeň sme zo všetkých prispievateľov vyžrebovali týchto výhercov:

  • HTC Desire 816 – Palo
  • Beats Studio – Kmecdan
  • Navigácia Sygic – Dragon_Rider242
  • Navigácia Sygic – thatsMe
  • Navigácia Sygic – Matew
  • 3D VR Glasses –  Mirec

Výhercom gratulujeme, v priebehu nasledujúcich dní ich budeme kontaktovať e-mailom.

Ako môžem vyhrať?

Každý, kto sa zaregistruje a pridá recenziu, bude zapojený do našej narodeninovej súťaže. Každý týždeň, až do konca mája, každý piatok, vyžrebujeme 6 výhercov, ktorí budú mať šancu získať hodnotné ceny. Navyše, každý kto pridá recenziu a nevyhrá v danom týždni, bude automaticky zaradený do žrebovania v ďalšom týždni (vyhrať však môžete len raz). A keďže oslavujeme šieste narodeniny, tak budeme hrať o 6 cien. Tento týždeň budete mať možnosť získať smartfón Lenovo Vibe K5, 1x licenciu ESET Mobile Security, 1x okuliare pre virtuálnu realitu 3D VR Glasses a 3x navigáciu Sygic. (viď obrázok na titulke :)

Disqus Comments Loading...