Microsoft Windows Roadshow 2017 – HP do Košíc dorazí s horúcimi novinkami hernej série OMEN

Na Microsoft Windows Roadshow 2017 v Košiciach nebude chýbať ani spoločnosť HP, ktorá prinesie svoje prvotriedne herné kúsky série OMEN. Už v sobotu 14. októbra v hoteli DoubleTree by Hilton nájdete v gamingovom stánku vystavené všetky nadupané novinky série OMEN, ktoré bude navyše sprevádzať virtuálna realita. Vstup na akciu je bezplatný, no nezabudnite sa registrovať!

Prihláste sa na odber nášho YouTube kanálu MojAndroid.sk

Hviezdou medzi zariadeniami v stánku spoločnosti HP bude stolný počítač OMEN s odvážnym futuristickým dizajnom a tým najvýkonnejším hardvérom pripraveným poradiť si aj s tými najnovšími hrami, ktoré mu predhodíte. Procesor Intel Core i7 siedmej generácie, 32 GB operačnej pamäte DDR4, rýchly PCIe SSD disk a dvojica nadupaných grafických kariet NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti s 8 GB operačnej pamäte patria len medzi niektoré z jeho predností. A pokiaľ by niekomu náhodou táto nespútaná výpočtová sila ešte celkom nestačila, využiť môže prístup ku komponentom bez potreby náradia a ďalej si svoj stroj upraviť. Do detailov prepracovaný systém chladenia sa bez zaváhania postará o to, aby všetky kľúčové prvky zostali chladnými aj pri extrémnej záťaži.

Do partie sa pripojí aj OMEN 17 s obrovským herným výkonom pre náročných hráčov. Vyznačuje sa 17,3-palcovou obrazovkou s UHD rozlíšením, procesorom Intel Core i7, 16 GB operačnej pamäte a grafickou kartou Nvidia GeForce GTX 1070. Vďaka tejto kombinácii sa tak hráči nemusia pri svojich herných radovánkach obmedzovať. Najnovší 17,3-palcový notebook OMEN bol jednoducho od začiatku pripravovaný s myšlienkou dodať hráčom čo najlepší výkon.

A čo by to bolo za akciu, keby tam chýbal netradičný herný desktop OMEN X, ktorý nedávno otriasol herným svetom nielen vďaka svojmu dizajnu, ale aj výkonu. Do tohto počítača v tvare kocky je možné osadiť dvojicu grafických kariet NVIDIA GeForce GTX 1080. Poradí si tak s každým herným titulom a to aj v rozlíšení 4K a navyše je plne pripravený na bláznenie vo virtuálnej realite. Najvyššia dostupná konfigurácia v sebe ukrýva procesor Intel Core i7 s možnosťou pretaktovania, dve Nvidie GTX 1080 v režime SLI, 32 GB operačnej pamäte a kombináciu 512 GB SSD s 3 TB pevným diskom.

Na tomto hernom kúsku je obzvlášť zaujímavý špeciálne navrhnutý systém chladenia, kedy sú jednotlivé komponenty oddelené v samostatných komorách. Každá z nich má pritom vlastný okruh chladenia. A to samozrejme nie je všetko, čím OMEN X vyniká.

Disqus Comments Loading...