Aplikácia Your Phone od Microsoftu čoskoro umožní telefonovať cez vaše PC

Microsoft sa po ukončení operačného systému Windows 10 Mobile snaží presadiť na mobilných platformách aspoň vlastnými mobilnými aplikáciami. V obchode Google Play má už nejakú dobu aplikáciu Your Phone Companion. Tá podľa serveru AndroidCommunity čoskoro umožní vzdialene telefonovať pomocou vášho počítača so systémom Windows 10.

Your Phone Companion – ovládajte svoj smartfón z pohodlia PC

Aplikácia Your Phone Companion umožňuje ovládať niektoré funkcie vášho smartfónu s pomocou rovnomennej desktopovej aplikácie vo vašom PC s Windows 10. Stačí mať vytvorený Microsoft Live účet. V počítači môžete následne čítať notifikácie zo smartfónu, prijímať SMS a odpovedať na ne alebo prezerať fotografie vytvorené fotoaparátom smartfónu. Tým pádom po ňom nemusíte pri práci s PC neustále siahať. Počet možností sa čoskoro rozšíri o novú podstatnú funkciu.

Čoskoro aj s možnosťou telefonovania

Windows leaker s menom Ajith zverejnil na svojom twitter účte screenshoty, ktoré potvrdzujú možnosť telefonovania s pomocou PC cez aplikáciu Your Phone Companion. Môžeme na nich  vidieť položku Calls, ktorá otvorí klasický číselník pre vytáčanie telefónnych čísiel a uskutočnenie hovoru. Samozrejmosťou je aj možnosť vyhľadať číslo v zozname vašich kontaktov. Leaker nepotvrdil, kedy bude funkcia dostupná pre všetkých používateľov. Pravdepodobne sa tak ale stane už čoskoro.

Verzia: 3.0.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0.3
Aktuálna cena: Zdarma
Náš tip
Microsoft chce ukončiť službu Wunderlist. Jej tvorca ju chce kúpiť späť
Disqus Comments Loading...