Meizu Blue Charm metal so skenerom odtlačkov prstov a kovovým telom

Smartfóny Meizu zo série Blue Charm si na trhu získavajú svojich priaznivcov a k modelom ako m1, m1 note, m2, m2 note sa pridáva ďalší smartfón s názvom Blue Charm metal. Zariadenie sa vyznačuje, ako názov napovedá, celokovovým telom. Okrem toho je však zaujímavosťou aj skener odtlačkov prstov, ktorý je vsadený do tlačidla Home.

LTPS displej veľkosti 5,5 palca má rozlíšenie full HD a kryje ho sklo Dinorex T2X-1 odolné voči škrabancom i nárazom. Smartfón je vybavený podporou LTE a dual SIM. Vo vnútri Meizu Blue Charm metal sa nachádza čip Helio X10 s 8 jadrami v podobe Cortex A53 s taktom 2 GHz. Pamäť RAM má 2 GB a kapacita vnútorného úložiska ponúka verzie 16 a 32 GB, ktoré sa dajú rozšíriť o microSD kartu. Tá však musí nahradiť slot pre druhú SIM kartu.

Operačný systém zastupuje Android Lollipop s launcherom Flyme 5.1. Fotoaparát na zadnej strane má rozlíšenie 13 mpix a k lepším fotkám si pomôžete dvojtónovým LED bleskom. Na prednej strane je 5 mpix fotoaparát a batéria je tu s kapacitou 3,140 mAh.

Meizu prichádza v piatich chladných no príťažlivých prevedeniach, tada v bielej, zlatej, sivej, modrej a ružovej farbe. No a ako je na tom cena? V Číne sa pohybuje 16 GB verzia v cene okolo 150 eur a za 32 GB verziu zaplatíte asi 180 eur. Mimo Číny si však 16 GB model môžete predobjednať za asi 175 eur.

Zdroj: gsmarena.com

Disqus Comments Loading...