LG V50 dostáva aktualizáciu na stabilnú verziu Androidu 10

LG V50 je najnovším zariadením, ktoré patrí do zoznamu aktualizovaných smartfónov na Android 10. Podľa webu GSMarena sa na známych technologických portáloch začali objavovať snímky obrazoviek, ktoré dokazujú dostupnosť aktualizácie.

Obohatený o čerstvý Android a nové funkcie

Na začiatok spomenieme, že informácie o update na Android 10 pochádzajú od domácich, juhokórejských používateľov LG V50. Aktualizáciu na stabilnú verziu Androidu 10 však vraj najskôr dostanú tí, ktorí sa zúčastnili beta testovania softvéru. Oficiálny zoznam zmien sľubuje nejaké tie zmeny vo výzore používateľského prostredia.

Hlásené sú aj správy o dostupnosti ovládania systému pomocou gest. Pridaná bola tiež podpora pre príslušenstvo pre ikonický sekundárny displej. Ďalej poteší, že v aplikácii fotoaparátu boli konečne rozdelené režimy pre fotografovanie a nahrávanie videí. Očakáva sa, že za čo najbližšiu dobu sa update dostane z domovskej krajiny aj smerom na západ.

Android 10 už obdržalo viacero smartfónov

O aktualizácie na najčerstvejší Android 10 sa starajú aj ostatní výrobcovia smartfónov. Slušne je na tom zatiaľ Samsung či Huawei, no obrovskú pochvalu si zaslúži aj Xiaomi, ktoré už aktualizovalo na najnovšiu verziu mobilného operačného systému viacero modelov, vrátanie tých starších. Mnohé z nich sú taktiež ešte iba v zozname aktualizovaných počas tohto roka. Darí sa aj starej známej fínskej Nokii, ktorá svoje Android One zariadenia obohacuje o pravidelné updaty.

Náš tip
Samsung Galaxy Fold dostáva aktualizáciu, no nie je to Android 10
Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...