LG V30 Plus prinesie vylepšené audio či bezdrôtové nabíjanie

Oficiálne predstavenie pripravovaného modelu LG V30 je skutočne za rohom a najnovšia správa z dielne ET News poukazuje na fakt, že tento smartfón nie je to jediné, načo sa môžeme tešiť. Spolu s ním bude predstavený aj ľahko upravený model LG V30 Plus.

Bezdrôtové nabíjanie v hlavnej úlohe

Náš tip
LG V30 s optikou fotoaparátu predbehne konkurenciu

Model s názvom LG V30 Plus má priniesť niekoľko zmien a špeciálnych funkcií oproti štandardnému modelu. Podľa správy od ET News sa očakáva prítomnosť bezdrôtového nabíjania, ako aj vylepšenie auto výstupu. Spoločnosť LG však oficiálne nepotvrdila práce na tomto smartfóne alebo jeho špecifické funkcie.

Limitovaná edícia pre Južnú Kóreu?

Podobný model skúsil výrobca aj pri svojej aktuálnej vlajkovej lodi. Niekoľko mesiacov po predstavení uviedol aj model LG G6 Plus vo viacerých pamäťových verziách na domácom – juhokórejskom trhu. Správa uvádza informáciu o tom, že smartfóny LG V30 a LG V30 Plus budú uvedené do predaja v Južnej Kórei už 15. septembra 2017. V rovnaký deň sa začína v krajine tiež predaj pripravovaného smartfónu Samsung Galaxy Note 8. Viac informácií sa dozvieme pravdepodobne pri oficiálnom predstavení modelu LG V30 a to už 31. augusta 2017 v Berlíne, dejisku výstavy IFA 2017.

Náš tip
LG V30 zo všetkých strán na nových videách

Páčia sa vám smartfóny juhokórejskej značky LG? Zvažovali by ste kúpu pripravovaného smartfónu LG V30? Vaše otázky a postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom :-)

Zdroj: androidcentral

Disqus Comments Loading...