Kúpte si smartfóny Lenovo P90 alebo Lenovo A3690 za skvelú cenu

Ešte pred niekoľkými rokmi bolo u nás objednávanie telefónov zo zahraničia praktikou, ktorú uplatňovali iba tí najodvážnejší zákazníci. Dnes už je to oveľa bežnejšia záležitosť, za čo môžu naše dobré skúsenosti, ale aj samotní predajcovia, ktorí sa nám snažia náš nákup čo najviac zjednodušiť.

Napríklad taký dobre známy smartfón Lenovo P90 stále patrí medzi veľmi populárne zariadenia. Ponúka 5,5-palcový displej s Full HD rozlíšením. Vo vnútri nájdeme 4-jadrový procesor Intel, 2 GB RAM a 32 GB vnútornej pamäte. Zadný 13 MP fotoaparát je doplnený o 5 MP prednú kameru. S telefónom sa bez problémov pripojíte aj k rýchlym 4G sietiam, no najväčšou výsadou zariadenia je batéria s kapacitou až 4000 mAh. Tá sa postará o bezproblémové napájanie zariadenia počas jedného dňa pri vysokom vyťažení. Pri miernejšom používaní zasa zvládne P90 na jedno nabitie fungovať aj niekoľko dní. Z obchodu GearBest.com si teraz môžete telefón kúpiť za iba 153,30 EUR.

Náš tip
RECENZIA | Lenovo P90: Veľký displej aj batéria

Ak hľadáte ešte dostupnejšie zariadenie, no zároveň by ste chceli surfovať po rýchlom internete, Lenovo má pre vás odpoveď aj tu. Lenovo A3690 je aktuálne v predpredaji až do 30. októbra, no už teraz si môžete zabezpečiť toto zaujímavé zariadenie. Ponúka 5-palcový displej s HD rozlíšením a poháňaný je 4-jadrovým procesorom MediaTek MTK6735, ktorému sekunduje RAM s kapacitou 1 GB. Vnútorná pamäť má kapacitu 8 GB a aj tu nájdeme podporu pre rýchle 4G siete. Hlavný fotoaparát má 8 MP rozlíšenie a predná kamera disponuje rozlíšením 2 MP. Poteší tiež podpora pre dve SIM karty, ako aj pomerne aktuálny systém Android 5.1 Lollipop. Telefón Lenovo A3690 si z obchodu GearBest.com môžete predobjednať už za 103,04 EUR.

Disqus Comments Loading...