POZOR: Zlodeji úradovali v MP3.sk, pomôcť môžete aj vy!

Obchod MP3.sk nás dnes informoval o tom, že v ich žilinskej prevádzke došlo ku krádeži. Stalo sa tak dňa 22. 4., kedy skupina anglicky hovoriacich zákazníkov prišla do obchodu a odišla odtiaľ s telefónmi v hodnote 1800 EUR. Ich prítomnosť dokumentujú aj priložené a obrázky a videozáznam, ktorý si môžete stiahnuť na tomto odkaze.

Hneď na ďalší deň rovnakú skupinu zachytili kamery v Lučenci, kde sa im už ale nepodarilo uspieť. Obchod MP3.sk už upovedomil aj políciu, kde nahlásil zariadenia za ukradnuté. Preto si musia dávať pozor aj bežní zákazníci – ak budú totiž tieto kradnuté zariadenia aktivované, do problémov sa môže dostať aj nový majiteľ telefónu a nie iba jeho “predajca”. Práve preto vás o tom informujeme a prosíme vás o spoluprácu – ak spoznávate ľudí na fotografiách, určite kontaktuje obchod MP3.sk. Majte sa tiež na pozore pred akýmikoľvek podozrivými predajcami a ponukami telefónov, na ktoré by ste v najbližšej budúcnosti mohli naraziť.

Rovnako na pozore by sa mali mať predajcovia v ďalších prevádzkach MP3.sk, keďže to vyzerá tak, že si zlodeji vytipovali práve túto sieť predajní. Za akékoľvek poskytnuté informácie vám bude obchod MP3.sk vďačný.

Disqus Comments Loading...