V katalógu MojAndroid.sk nájdete už viac ako 1500 používateľských recenzií

Používateľské recenzie na webe MojAndroid.sk majú za úlohu pomôcť pri výbere smartfónu. Vďaka reálnym skúsenostiam majiteľov majú potenciálni zákazníci prehľad o tom, čo ktorý model ponúka a čo môžu od neho časom očakávať. Teraz tak môžu urobiť na základe viac ako 1500 používateľských recenzií, ktoré ste do nášho katalógu pridali od mája. Práve vtedy sme sekciu s používateľskými recenziami spustili.

Používateľské recenzie nájdete v katalógu zariadení pod samostatnou záložkou Recenzie pri každom zariadení. Veríme, že každý z vás vlastnil prinajmenšom jeden alebo dokonca viac Android smartfónov. O skúsenostiach s nimi ste sa mohli, a stále môžete, podeliť aj s ostatnými používateľmi, a to práve prostredníctvom používateľských recenzií na našom webe.

Pridajte vlastnú recenziu

Proces pridania recenzie je veľmi jednoduchý. Po prekliknutí sa do správnej sekcie katalógu sa môžete, ale nemusíte zaregistrovať, následne využijete prihlásenie prostredníctvom meno a hesla, prípadne zadaním mena a e-mailu. Potom už môžete k jednotlivým zariadeniam v katalógu pridávať svoje vlastné recenzie. Zariadenia môžete hodnotiť slovne, ale aj prostredníctvom číselného hodnotenia od 0 do 10 v niekoľkých kategóriách – Konštrukcia a dizajn, Výkon, Displej, Cena, Výdrž batérie a Fotoaparát. Ak sa vám ale nechce hľadať zariadenie v katalógu, je jednoduchšie využiť samostatnú podstránku s formulárom Pridať používateľskú recenziu, cez ktorý môžete ohodnotiť svoje zariadenie.

Disqus Comments Loading...