Instagram prináša archív. Staré fotografie už nemusíte mazať

Sociálna sieť Instagram je na trhu už poriadne dlho. Medzi jej používateľmi sa nájdu aj takí, ktorí ju používajú aj päť a viac rokov. Za ten čas sa názory ľudí menia a mení sa aj to, čo chceme na sociálnej sieti zverejniť. Aj preto si fotografie na Instagrame niekedy triedime a mažeme tie, ktoré nereprezentujú naše súčasné názory. Vďaka novej funkcii od Instagramu ich už ale nemusíme úplne mazať, môžeme ich archivovať.

Náš tip
Instagram vylepšuje súkromné správy o dve užitočné funkcie

Archivované fotografie vždy poruke

Novinka funguje jednoducho a priamočiaro. Stačí, keď si otvoríte vašu časovú os a nájdete príspevok, ktorý chcete archivovať. Kliknite naň a následne kliknite na menu, ktoré sa ukrýva za tromi bodkami v pravom hornom rohu. Funkcia archivácie sa ukrýva hneď za prvou možnosťou. Archivované fotografie či videá potom nájdete znovu na vašej časovej osi v pravom hornom rohu vedľa ikony pre pridanie nových kontaktov.

Novinka už dostupná v obchode Play

Archivované príspevky môžete jednoducho znovu publikovať. Kliknite na ne v archíve a znovu pod voľbou ukrytou za tromi bodkami zvoľte možnosť publikovania v profile. Takto si napríklad môžete uchovať fotografie, ktoré už nechcete mať zobrazené vo vašom profile, ale ktoré možno niekedy budete chcieť ukázať priateľom. Nemusíte si ich špeciálnymi spôsobmi sťahovať do zariadenia, jednoducho ich budete mať poruke priamo vo vašom profile na sociálnej sieti. Funkcia je dostupná vo verzii aplikácie 10.21, ktorá by už ale mala byť k dispozícii pre väčšinu používateľov. Skontrolovať to môžete aj prostredníctvom widgetu pod článkom.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: Instagram via Android Community

Disqus Comments Loading...